|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλα τα κρατάει μόνο το σκουτεράκι. Ισχύει ότι γράφει ο aeriko, αλλά με ποιο απλά λόγια το χάλι που γινόσουνα δεν υφίσταστε με τίποτα. μια σταγόνα μπορεί και να πεταχτεί αλλά μέχρι εκεί. Όπως έχω ξανά γράψει τι έχω δοκιμάσει μόνο σε δρόμο που έτρεχαν πολλά νερά αλλά για πολλά μέτρα μπαίνοντας μέσα σκόπιμα όπου δεν μου ήρθε ούτε σταγόνα, δεν έχω βγει μετά από βροχή που είναι όλα μούσκεμα και να τρέχω ώστε να ξέρω, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλύτερη δουλειά από το τίποτα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν βγείς μετά από βροχή κουστουμαρισμένος δεν ξέρω, πιθανόν να προστατεύει. Last edited by aeriko; 19-10-2010 at 18:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και θεωρώ ότι θα την κάνει... |
|
|||
|
|||
Αυτό το κάνει.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
.
Λίστα συμμετοχόντων ..... 1. gandreas ...... Παρέλαβε 2. Katsanakis...... Παρέλαβε 3. Carduelis ...... Παρέλαβε 4. Mits70 5. KRASOPATERAS...... Παρέλαβε 6. vagouras120 7.giorgos_gs 8.chstathis...... Παρέλαβε 9.DIMITRISK 10.peterv...... Παρέλαβε 11.ThanDim ...... Παρέλαβε 12.sifis ...... Παρέλαβε 13.manousos 14.EOD-K9 15.tattoopanther 16.tsapte70 17.γιωργος 18.NIKOS PAPADOPOULOS...... Παρέλαβε 19.Mark...... Παρέλαβε 20.Katsab 21.TARKAS...... Παρέλαβε 22.aeriko...... Παρέλαβε 23. Gazi 24. Levados ...... Παρέλαβε 25. sintarta ...... Παρέλαβε 26. vaska ...... Παρέλαβε 27. fguy 28. Cpretenteris ...... Παρέλαβε 29. Translatoras ...... Παρέλαβε .
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια στο forum, και εγώ είμαι μέσα!!
|
|
||||
|
||||
Στείλε πμ ....
|
|||
|
|||
Τώρα το βρήκα το βίντεο, πάνω στην μηχανή είμαι εγώ και με βοηθάει στο βύθισμα ο Vasofra για να δούμε αν βρίσκει το φτερό από την πάνω μεριά, στην κάμερα είναι ο Χρίστος .
δυστυχώς δεν είναι βαμμένο στο ματ για να το δείτε όλοι, αλλά θα πάρετε μια καλύτερη γνώμη όσοι μένετε μακριά και δεν καταλαβαίνετε από τις φωτογραφίες |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |