|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Απόσπασμα:
Αλλά δεν μου απαντάς για την Χιονάτη και ανησυχώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι αλλα στις μυτες... |
|
|||
|
|||
2η επισκεψη σημερις...παλι ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Μπουρου-μπουρου καφε κλπ ( οχι μπαμπαδακια ΔΕΝ ειχε!) Ενας περιεργος ..ΦΑΤΣΑΣ να τους ενοχλει ( αλλα Οκ το μηχανακι του ειχε!) Να'σται καλα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα πριν κανένα μήνα έκανα και εγω το σερβις των 20000 χλμ στο ΗΡ2 μου.
Το "κατσίκι" απο μόνο σαν μηχανή θέλει πολύ προσοχή σε σημεία που πρεπει να ξέρει ο μηχανικός σου που θα κοιτάξει. Οσο γυμνό και αν είναι εχει δικά του "θέματα" που θέλουν προσοχή... Εκτος απο το γενικό σέρβις που κανουμε στάνταρ υπάρχει και ενα cd που παίρνεις μαζι με την μηχανή οταν την αγοράζεις που σου περιγράφει με ποιον τρόπο πρέπει να κανεις το σέρβις τι να προσέξεις κτλ. Ακομα κανει σέρβις και με τις ωρες λειτουργίας σαν "καθαρό" δηλ για αυτό τον λόγο εχει και την ανάλογη λειτουργία στο κομπιούτερ του... Τα παιδιά κράτησαν το ΗΡ 2 ημέρες στο ιατρείο τους για να το πάρω εγώ σαν καινούργιο... Δεν εχω σκανερ για να σκανάρω το φύλλο σερβις που μου έδωσαν...για να σας τα δειξω...ειναι παρα πολλά...και με την αγορά ενος φίλτρου ΚΝ για να αναπνέει καλύτερα το κατσίκι.......η τιμή απλά δεν λέγετε....ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Πραγματικά!!! Αφού οταν με πήραν τηλ για να μου πουν οτι ειναι ετοιμο και μου είπαν και την τιμή ..δεν το πίστευα... Βασίλη Παρασκευά Ευχαριστώ πολυ για όλα |
|
|||
|
|||
Ενα μπραβο κ απο εμενα στα παιδια για την αμεση λυση στο προβλημα μου-καμμενη λαμπα xenon-κ αλλαγη αυτης με απλη για να κανω δουλεια μου-αυριο ταξιδευω γαρ..Μπορει να μην ειναι κ τιποτα σοβαρο σαν προβλημα αλλα το τελευταιο που χρειαζομουν θα ηταν:`δε μπορουμε,ξερετε δε γινεται,δεν,δεν,δεν...`Aντ`αυτου τα παιδια ηταν εξυπηρετηκοτατα κ ελυσαν το προβλημα σε χρονο dt κ χωρις `μα` κ `μου`.Κ παλι μπραβο τους..
|
|
|||
|
|||
Ένα Ευχαριστώ & από μένα για την άμεση εξυπηρέτηση των φίλων μας Παρασκευά & Βασίλη, και τις δύο φορές που τους επισκέφθηκα....τη μεν πρώτη για την τοποθέτηση στα προβολάκια της TOURATECH & αλλαγή φίλτρου αέρα (Κ'Ν) και τη δεύτερη για ένα μικροπροβληματάκι ηλεκτρολογικής φύσεως....
Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, φιλικοί & γνώστες του αντικειμένου... |
|
|||
|
|||
Πραγματικά το πιο ανθρώπινο πρόσωπο της BMW
|
|
|||
|
|||
Είναι πραγματικά πολυ καλοί και οι δυο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τα καλύτερα έχω να πώ κι εγώ για τα παιδιά,
3 σέρβις αισίως και συνεχίζουμε...!!! να'στε καλά Βασίλη και Παρασκευά!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |