|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
δεν είπα εγώ πληρωμένη απάντηση;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εισαι εγωιστης Γιωργο(με την καλη εννοια και φιλικα παντα λολ) η αρρωστος η και τα δυο.
|
|
|||
|
|||
μην παρεξηγηθεις...σιγα μην μαλωσω για τις μηχανες τωρα
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακια εχω το gsa 1150 και ο αδελφος μου το varadero συχνα κανουμε ταξιδια και αλλαζουμε μηχανες ετσι για <ξεμουδιασμα> ουτε εγω ειμαι ειμαι ευχαριστημενος με το vara ουτε ο αδελφος μου με το gs ειναι θεμα γουστου και πως την βρισκει ο καθενας..... τωρα το ρητω ειναι bmw δεν χαλαει μ@@@@ες η ειναι Ηonda αξιοπιστια π@@@@@@ιες ειναι μηχανες και εαν ειναι να σου βγαλει κατι θα στο βγαλει εαν ειναι να σε αφησει δεξια θα το κανει εδω διαβαζουμε για μηχανες με 2000 χλμ που βγαζουν προβληματα........τεσπα καλα χλμ σε ολους μας και το κοινο που εχουμε να ειμαστε πανω σε δυο τροχους ειναι αυτο που μας ενωνει και γουσταρω που χαιρετω και με χαιρετουν οταν ταξιδευω ειτε ειναι με παπι ειτε με harley TO MONO κοινο και τo ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ EINAI οτι και οι δυο ειμαστε καβαλα με κρανος στο κεφαλι ............παντα ορθιοι λοιπον .....
Last edited by Dionisis; 10-09-2009 at 16:58. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε που γι αυτο μπορει να θελει βολτες μαζι σου! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |