|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΜΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΖΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΜΠΡΑΚΗ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΣΤEΡΓΙΟΣ ΧΘΕΣ 28/03/2013 ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ SPRINDEX . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM Last edited by solon; 28-03-2013 at 11:03. |
|
|||
|
|||
καλημερα....τα δικα μου γιατι δε τα παρεδωσες στο στεργιο για να μου τα στειλει βρε αντωνη
|
|
|||
|
|||
Θα μπορούσα να έχω 2 κοντομάνικα με σχέδιο "βράχια"
1 μάυρο (small) + Ελληνική σημαία 1 άσπρο (small) + Ελληνική σημαία Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Θωμά τα δικά σου πρώτα ο θεός θα φύγουν την τετάρτη στον καφέ.Εάν τα βιάζεσαι πολύ να δω τη μπωρει να γίινει. Γιάσου Θωμά.
|
|
|||
|
|||
Θάνω ακολούθησαι τη διαδικασία που περιγραφεται στο ποστ 5 για να ετοιμαστούν τα μπλουζάκια σου. Ευχαριστώ, Αντώνης.
|
|
|||
|
|||
οκ αντωνη δε πολυβιαζομαι...αλλα δεν απαντησες και ανησυχησα...οτι με ξεχασες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετά πολλών κόπων κ βασάνων τα χρήματα μόλις κατατέθηκαν στον οικογενειακό κορβανά της οικογενείας Γολονάκη. Αναμένομεν πάραυτα κ με την ησυχία σας την αποστολή των έργων τέχνης. Ο Θεός μαζί σας κ. Αντώνη. |
|
|||
|
|||
Εν χρηστό αδερφέ Παύλο ο οβολός σου είναι ασφαλής, τα μπλουζάκια θα αποσταλούν το συντωμότερο δυνατόν αλλά με ταλεπορεί το μοβ χρώμα το οποίο περιμένω.καλή σου ημέρα αδερφέ Παύλο.
|
|
|||
|
|||
Θωμά δεν σε ξέχασα το πυθανότερο είναι να φύγουν την τετάτρη αυτή. Σε κάθε όμως περίπτωσει θα φύγουν το συντομότερωο δυνατόν εξαρτάτε εάν έλθει η οχι ο Στέργιος στον καφέ της τετάρτης. Διότι εγώ την δευτέρα θα τα έχω έτοιμα.Εχαριστώ για την κατανόηση καλή σου .Αντώνης.
|
|
|