|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Балкан експрес: Αλητευοντας στα Βαλκανια...
ΜΠΡΑΒΟ παλικαρια να ειστε παντα υγιεις να ταξιδευεται γιατι αυτο σας δινει ζωη απο οτι καταλαβα. Νικο οποτε διαβαζω ενα ταξιδιωτικο σου εχω ενα χαμογελο λες και ημουν μαζι σας. Οσο για σενα Πανο με το Κ1200GS ειχες ενα προβαδισμα στο χωμα. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι χιλιόμετρα..όχι αστεία..
Και στα επόμενα με υγεία.. |
|
|||
|
|||
Αδερφια, σας ευχαριστω ολους απο καρδιας! Για αλλη μια φορα ειναι τοσο ομορφα τα λογια σας που ομολογω νοιωθω καπως αβολα ρε σεις! Οπως και να εχει ομως οταν βλεπω τοσο θετικες αντιδρασεις αξιζει τον "κοπο"! Χαρα μου να μοιραζομαι τα οσα βλεπω με τους φιλους μου...
Τωρα, κατι σχετικα με το κοστος μιας και με ρωτησαν καποια παιδια. Το συνολικο κοστος του ταξιδιου για εμενα ηταν 420 ευρω και καπου 450 για τα αλλα παιδια. Και μιλαω για απολυτως τα παντα. Απο βενζινες, διανυκτερευσεις, φαγητα, ποτα, διοδια, δωρακια κλπ. Βεβαια αξιζει να σημειωθει οτι εσκεμμενα αποφευγω μανιωδως τα κυριλε ξενοδοχεια κλπ και προτιμω ειτε καμπινγκ ειτε ξενωνες νεων (κοινως youth hostels) καθως ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αυτα ειναι πολυ πιο κοντα στην ιδεολογια και φιλοσοφια ενος μοτοσυκλετιστη απο οτι το 4αστερο χλιδατο ξενοδοχειο... Παντως οι χωρες αυτες πραγματικα ειναι πανεμορφες χωρις να κοστιζουν και αξιζουν παρα πολλα! Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να εχετε καλους δρομους σε αυτα τα μερη και να το απολαυσετε με την καρδια σας! See you on the road! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από το βράδυ της Τρίτης το διαβάζω, μέχρι πριν από λίγο. Οι φωτογραφίες πέρασαν από κόσκινο και μεγεθύνσεις. Καλά ταξίδια Νικόλα, Πάνο, Βαγγέλη. ΥΓ: Το χωμάτινο κομμάτι πριν το Τεμπελένι, θα ήταν παιχνιδάκι για το K 1200 GS και τον οδηγό του |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum ταξιδεύει στα Βαλκανια...10/7/2011 !!! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 190 | 15-05-2011 01:02 |
πληροφοριες για Βαλκανια | mathioudakis nikos hania | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 08-04-2011 14:51 |
ΕΕ: ένα βήμα ανοχής στα ίχνη μεταλλαγμένων στα τρόφιμα | MARK | Υγεία | 0 | 18-11-2010 18:00 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |