|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Markas&yns παρουσιάζουν: Μοτοκάμπινγκ στην Ορεινή
Είναι το φαράγγι της Σαμαριάς (εδώ το ξεκίνημά του)! Το γκρίζο βουνό που φαίνεται στο κέντρο είναι ο πολύ εντυπωσιακός Γκίγκιλος, που είναι απέναντι από την αρχή του φαραγγιού στο οροπέδιο του Ομαλού.
Το φαράγγι της Σαμαριάς συνεχίζει νότια και καταλήγει… …στην Αγία Ρουμέλη (δε φαίνεται) και στο Λιβυκό Πέλαγος. Πάντως, η αντίθεση του τοπίου, πετρώδης έρημος μέχρι ένα σημείο, δάσος μετά, είναι εντυπωσιακή! |
|
|||
|
|||
Η θέα προς όλες της άλλες κατευθύνσεις μας δίνει το ίδιο μονότονο πετρώδες σεληνιακό τοπίο με ελάχιστη βλάστηση και το γαλάζιο της θάλασσας να φαίνεται σε βορρά, δύση και νότο.
Στρέφουμε το βήμα μας πάλι ανατολικά και επιστρέφουμε στην κορυφή. |
|
|||
|
|||
Εντωμεταξύ ο Γιάννης…
(σειρά του να μας πει τι έκανε τόση ώρα! Περιμένουμε μάλιστα με αγωνία τις φτηνές δικαιολογίες που θα μας αραδιάσει...) Επειδή είναι ακόμα στη δουλειά, ίσως αργήσει η ενημέρωση και πάει αργά το βράδυ |
|
|||
|
|||
Το ζεύγος εχει επιστρέψει ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Σεληνιακά τοπία ..
Εντυπωσιακές φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
Nίκο και πάλι χίλια μπράβο φίλε......
Τελείωσε, τα βουνά είναι η ζωή μας... Οι "Βόλτες" σας αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το νησί..... |
|
|||
|
|||
Αυτό το μοτο-οδοιπορικό, είναι ένα στολίδι για το www.gsforum.gr
Τα σέβη μου και στους τρείς σας Πολλά μπράβο γιά την κορυφή! |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι πως στις Πάχνες ήθελα να πάω. Κάποια στιγμή, όχι όμως απαραίτητα κατά την διάρκεια της εκδρομής μας. Και όπως λέει και το γνωστό ρητό “Μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να αναβάλεις για αύριο”, έτσι κι εγώ δήλωσα κατηγορηματικά “δεν το κουνώ απ'επαέ!”. Ήθελε κι η Κικούλα να κάνει την προπόνησή της για τον Μαραθώνιο, θα'χα και τον άλλον τον αντιπαθητικό αντικαπνιστή που δεν θα έχανε ευκαιρία να μου την πει για το -σίγουρο- λαχάνιασμά μου... ε, 'πόμεινα στο basecamp να τους περιμένω!
Μάζεψα sleeping bag και υπόστρωμα, έλυσα 5-6 sudoku (το είχα στο σακίδιο της παραλίας), φόρτωσα την μηχανή, καθάρισα τον χώρο... κάποια στιγμή βαρέθηκα! Το πολύ 3 ώρες μου είχε πει ο Νίκος και δεν είχε περάσει ούτε μία! Άσε που στην επιστροφή θα είχα και την μουρμούρα... Κάτι “Adventure” έπρεπε να κάνω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κι εγώ! Κάτι πιο “extreme” από το να βγάζω φωτογραφίες με τα περίεργα πετρώματα ... |
|
|||
|
|||
Αλλά όπως και τις Πάχνες, έτσι αποφάσισα να αφήσω την περιπέτεια για μια άλλη φορά... Δεν είμαι εγώ για τέτοια... άντε το πολύ πολύ να πάω για κάνα εντούρο με το μικρό και ελαφρύ DRάκι.. Για την ώρα είμαι προσγειωμένος και με ενδιαφέρουν οι πραγματικές μου ανάγκες.. by the way για να μπούμε λίγο στο facebook... Γαμώτ0... δεν έχει σήμα!! Μωρέ λες αν ανέβαινα λίγο στο βουνό στα νότια μας να έπιανε καμιά γραμμή;
|
|
|||
|
|||
Ανέβαινα με το κινητό στο χέρι αλλά από σήμα τίποτα. Μονοπάτι δεν υπήρχε πουθενά και κάθε φορά που έκανα ένα βήμα μια κατολίσθηση από πέτρες έφευγε προς τα κάτω. Πώς στο καλό στηρίζονται όλες αυτές οι κοτρώνες τόσους αιώνες εδώ πάνω και δεν έχουν πάρει όλες την κατηφόρα δεν το κατάλαβα!
|
|
|