GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-11-2011, 20:07
kein Ο/Η kein βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Προεπιλογή Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!

Αν και στην αλλη ακρη του κοσμου,καταφερα να διαβασω ολες αυτες της βρισιες και της ευθηνες που μου καταλωγηζεται.Θα μου επιτρεψεται λοιπων να πω και την δικια μου γνωμη αν και νομιζω μετα απο τοση λασπη δεν προκειται κανενας να πιστεψει τιποτα απο οσα θα πω,αλλα πρεπει καπως να υπερασπιστω των εαυτω μου για ολα αυτα που λεγονται.
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:11
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kein Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και στην αλλη ακρη του κοσμου,καταφερα να διαβασω ολες αυτες της βρισιες και της ευθηνες που μου καταλωγηζεται.Θα μου επιτρεψεται λοιπων να πω και την δικια μου γνωμη αν και νομιζω μετα απο τοση λασπη δεν προκειται κανενας να πιστεψει τιποτα απο οσα θα πω,αλλα πρεπει καπως να υπερασπιστω των εαυτω μου για ολα αυτα που λεγονται.

Πες τα εσύ, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μας...
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:24
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:

θα σε ακούσουμε με ενδιαφέρον αν και νομίζω ότι ξεκινάς με 5 γκολ στο τέρμα σου...
Kalo kouragio.....

Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:37
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)

Απόσπασμα:
Εγώ πάντως έχω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις σου και πιστεύω ότι αν είναι σωστά τεκμηριωμένες θα μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου(αν έχεις...Δεν μπορώ να το ξέρω.......καταλαβαίνεις νομίζω) άσχετα από όλα όσα έχουν προηγηθεί.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και πιστεύω μπορούμε να κρίνουμε.
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:46
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kornlaz Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως έχω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις σου και πιστεύω ότι αν είναι σωστά τεκμηριωμένες θα μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου(αν έχεις...Δεν μπορώ να το ξέρω.......καταλαβαίνεις νομίζω) άσχετα από όλα όσα έχουν προηγηθεί.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και πιστεύω μπορούμε να κρίνουμε.
Νομίζω πως όλοι μας περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να μας πει ο πρώην ιδιοκτήτης της μοτό και φαντάζομαι ότι αν καταφέρει να βρει το δίκιο του (λίγο χλωμό αν μου επιτρέπεται) είμαστε έτοιμοι να ανακαλέσουμε...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:50
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Τωρα αποκτά ενδιαφέρον το θέμα καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης θα πει και την δικιά του άποψη περί του θέματος.,έτσι θα διαβασουμε και την άλλη άποψη,ελπίζω με ήρεμος τόνους,

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

Last edited by taksidiotis; 28-11-2011 at 20:55.
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:54
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

περιμένουμε στο ακουστικό μας (οθόνη μας ήθελα να πω)...
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:55
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
περιμένουμε στο ακουστικό μας (οθόνη μας ήθελα να πω)...
Νίκο κερνάω coca cola με pizza.....

Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 20:56
kein Ο/Η kein βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Περιοχή: πειραιας

Γιωργο δεν θυμαμαι να σε αποκαλεσα ψευτη στο τελευταιο email σου εστειλα,σου ειπα οτι και το δικο σου μηχανακη δεν ηταν και το τελειο.δυστυχως θα μπουμε σε ενα λουκι του τυο δικο σου μηχανακη,το δικο μου,τα προβληματα σου,τα δικα μου.αλλα αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα,να σου θυμισω τα εξεις.

Λιγες μερες πριν κανουμε την ανταλαγη σε ρωτησα γιατι το πισινω φρενο δεν λειτουργει και μου απαντησες οτι δεν πρεπει να το πατας πιο πολυ,ποσο πιο πολυ βρε γιωργο εφτασε το ποδι μου στο δρομο και φρενο δεν ειχα,λαδια ηταν ενταξει,τα τακακια εχουν φθορα αλλα σε τοσο βαθμο δεν επειρεαζουν την αντλια του φρενου,αρα παμε για πισινη αντλια.

Θυμασαι που σε ρωτησα αν η αντλια του ψυκτικου υγρου εχει παρουσιασει προβλημα ωστε να εχω το νου μου,γιατι ολοι γνωριζουν οτι ειναι το νουμερο ενα προβλημα στα 650gs και μου ειπες οτι ποτε δεν παρουσιασε κατι.δυστυχως μετα απο 17 μερες η αντλια βγηκε off και ευτυχως το ειχε συναδελφως το μηχανακη και το πειρε χαμπαρι εγκαιρως,αν και τα λαδακια που εβαλα καινουργια καθως και το οργανο θερμοκρασιας λαδιου,αποτρεψανε τα χειροτερα.
Αναγκαζομαι και στελνω ενισχιμενα κουζινετα και αντλια που εφτιαξα στο καραβι για να εξαλιφθει το προβλημα.
Ακομα και το γραναζι το πισω δεν τη γλιτωσαι που απο τη φθορα εκανε κρακ απο το δοντι μεχρι τις βιδες.
Και αλλα πολα,βεβαια ορισμενα μου τα ειχες πει αυτο να λεγεται.

Δεν εκανα παραπωνα,ουτε σε ενοχλησα ουτε στιγμη,ειπα γιαννη δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα και θα το σενιαρης το dakaraki,συμβιβαστικα οτι πειρα ξανα μεταχειρισμενη μηχανη 10ετιας με οτι συνεπαγεται αυτο,οτι προβληματα και να βγαλει,τωρα η στο μελον,θα τα φτιαξουμε.
Reply With Quote
Παλιό 28-11-2011, 21:01
Senior Member

Προεπιλογή

Χμ,Μα όπως λεει ο akyla η ζημιά που έχει η μηχανη του ξεπερνάει κατα πολυ το κόστος επισκευής του Dakar που σου έδωσε,μιλάμε για 3-4000 ευρω ζημιά.
Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω,απλα το χω απορία.

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης