|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Αν και στην αλλη ακρη του κοσμου,καταφερα να διαβασω ολες αυτες της βρισιες και της ευθηνες που μου καταλωγηζεται.Θα μου επιτρεψεται λοιπων να πω και την δικια μου γνωμη αν και νομιζω μετα απο τοση λασπη δεν προκειται κανενας να πιστεψει τιποτα απο οσα θα πω,αλλα πρεπει καπως να υπερασπιστω των εαυτω μου για ολα αυτα που λεγονται.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες τα εσύ, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα σε ακούσουμε με ενδιαφέρον αν και νομίζω ότι ξεκινάς με 5 γκολ στο τέρμα σου... Kalo kouragio..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Τωρα αποκτά ενδιαφέρον το θέμα καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης θα πει και την δικιά του άποψη περί του θέματος.,έτσι θα διαβασουμε και την άλλη άποψη,ελπίζω με ήρεμος τόνους,
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 28-11-2011 at 20:55. |
|
|||
|
|||
περιμένουμε στο ακουστικό μας (οθόνη μας ήθελα να πω)...
|
|
|||
|
|||
Νίκο κερνάω coca cola με pizza.....
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Γιωργο δεν θυμαμαι να σε αποκαλεσα ψευτη στο τελευταιο email σου εστειλα,σου ειπα οτι και το δικο σου μηχανακη δεν ηταν και το τελειο.δυστυχως θα μπουμε σε ενα λουκι του τυο δικο σου μηχανακη,το δικο μου,τα προβληματα σου,τα δικα μου.αλλα αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα,να σου θυμισω τα εξεις.
Λιγες μερες πριν κανουμε την ανταλαγη σε ρωτησα γιατι το πισινω φρενο δεν λειτουργει και μου απαντησες οτι δεν πρεπει να το πατας πιο πολυ,ποσο πιο πολυ βρε γιωργο εφτασε το ποδι μου στο δρομο και φρενο δεν ειχα,λαδια ηταν ενταξει,τα τακακια εχουν φθορα αλλα σε τοσο βαθμο δεν επειρεαζουν την αντλια του φρενου,αρα παμε για πισινη αντλια. Θυμασαι που σε ρωτησα αν η αντλια του ψυκτικου υγρου εχει παρουσιασει προβλημα ωστε να εχω το νου μου,γιατι ολοι γνωριζουν οτι ειναι το νουμερο ενα προβλημα στα 650gs και μου ειπες οτι ποτε δεν παρουσιασε κατι.δυστυχως μετα απο 17 μερες η αντλια βγηκε off και ευτυχως το ειχε συναδελφως το μηχανακη και το πειρε χαμπαρι εγκαιρως,αν και τα λαδακια που εβαλα καινουργια καθως και το οργανο θερμοκρασιας λαδιου,αποτρεψανε τα χειροτερα. Αναγκαζομαι και στελνω ενισχιμενα κουζινετα και αντλια που εφτιαξα στο καραβι για να εξαλιφθει το προβλημα. Ακομα και το γραναζι το πισω δεν τη γλιτωσαι που απο τη φθορα εκανε κρακ απο το δοντι μεχρι τις βιδες. Και αλλα πολα,βεβαια ορισμενα μου τα ειχες πει αυτο να λεγεται. Δεν εκανα παραπωνα,ουτε σε ενοχλησα ουτε στιγμη,ειπα γιαννη δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα και θα το σενιαρης το dakaraki,συμβιβαστικα οτι πειρα ξανα μεταχειρισμενη μηχανη 10ετιας με οτι συνεπαγεται αυτο,οτι προβληματα και να βγαλει,τωρα η στο μελον,θα τα φτιαξουμε. |
|
|||
|
|||
Χμ,Μα όπως λεει ο akyla η ζημιά που έχει η μηχανη του ξεπερνάει κατα πολυ το κόστος επισκευής του Dakar που σου έδωσε,μιλάμε για 3-4000 ευρω ζημιά.
Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω,απλα το χω απορία. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |