|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Πιστεύω πως όταν προσφέρεις κάτι, δεν περιμένεις ευχαριστίες.
Αλλά το παραβλέπω. Αλλά γιατί είναι καλύτερη μια επιστολή ευχαριστίας από ΕΝΑ άτομο, και δεν είναι καλύτερες οι ευχαριστίες από εδώ μέσα που θα τις δώσουν και θα τις δουνε 5000 άτομα ;;;; Από μέρους μου πάντως, ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ σε όσους έχουν κάνει την προσφορά τους σε εμάς τους υπόλοιπους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε με π.μ. 'η απο κοντα! |
|
|||
|
|||
Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους για τις προσφορές τους
:sm5::sm4: |
|
|||
|
|||
Νίκο και Δημήτρη πάλι συγχαρητήρια!
Θα ήθελα και εγώ να προσφέρω κάτι σε αυτό. Το επάγγελμά μου είναι καθηγητής Φυσικής. Η σχολική χρονιά αρχίζει με κάποια προβλήματα για τους μαθητές.Εύχομαι να έχουν καλή χρονιά και επιτυχίες. Παρέχεται λοιπόν έκπτωση που κυμαίνεται στο 20% για την παροχή φροντιστηριακών μαθημάτων Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. |
|
|||
|
|||
Παιδιά πολυ καλη η κινηση σας.
Απο την μερια μου (μεσω της εταιρειας που δουλευω) μπορω να βοηθησω με πολυ ειδικες τιμες στην αγορα ρουλεμαν/γρασα SKF, κινητηρες, μειωτηρες, ηλεκτρoλογικο υλικο siemens κλπ. Μπορει να αφορα επαγγελματιες ή ιδιώτες απο το forum ή φιλους/ γνωστους σας. Απλα ενα τηλεφωνο και μακαρι να μπορω να βοηθησω. Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά για τις προσφορές σας . |
|
|||
|
|||
Παιδιά χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα το θέμα. Λοιπόν στο κατάστημα οπτικών ειδών και φακών επαφής που διατηρώ στη Λάρισα (Ρούσβελτ 12, Οπτικά L'OCCHIO), τα μέλη του forum θα έχουν έκπτωση 30% επί των αναγραφόμενων τιμών. Εξαιρούνται τα είδη που είναι ήδη σε προσφορά.
|
|
|||
|
|||
Βοηθώ στην κρίση ενεργα
Περάστε να πάρετε κανένα κινητό από τις αγγελίες μου send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε πηρες χαμπαρι... |
|
|||
|
|||
Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |