|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΙΡΑΝ …λοξοδρομώντας με 4 γαλαζοελικόφρονες"
Τι να πω. Όλα είναι δρόμος...
Να είστε καλά και να το ξανακάνετε, μαζί ή χώρια θα περάσετε όμορφα. Μπράβο για όλα. |
|
|||
|
|||
Οπως παντα απλα σε ευχαριστω που με ταξιδεψες.........
|
|
|||
|
|||
Φίλε Βασίλη ότι και να γράψω δεν αποτυπώνει αυτά τα συναισθήματα που πραγματικά μας μετέφερες.Τα δικά σας συναισθήματα.Μας ταξίδεψες άλλη μία φορά μέσα από τα μάτια σου και τον απίστευτα γλαφυρό γραπτό σου λόγο.Ο Θεός να σε έχει καλά να το επαναλάβεις ξανά και ξανά...Σε ευχαριστούμε........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι μόνο το 'χεις γράψει, αλλά το 'χεις πει και στην Μελέτη, όπως και για το νέο σου: Αντί Αντιταξιδιωτικού βιβλίου. . . Βασίλη, μας έκανες κόμπους την γλώσσα Να είσαι πάντα καλά και να σε απολαμβάνουμε σε όλο σου το Αντιμεγαλείο σου Last edited by nikos-x; 09-02-2011 at 19:52. |
|
|||
|
|||
οι πληροφοριες μου απο κοινους θεσσαλονικιους φιλους.....ειναι οτι ο Βασιλης ειναι,ενας ανθρωπος με πολυ χιουμορ και ωραιες αποψεις για την ζωη,τα ταξιδια,τα ξυδια,κλπ.......
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω,ειναι οτι επρεπε να φτασει στο ΙΡΑΝ.....για να καταλαβει οτι οσοι καβαλαμε gs,ειμαστε ΦΛΩΡΟΙ |
|
|||
|
|||
φίλε Βασίλη ένα σου λέω μόνο
.. .. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε. . . πολύ ορμόνη βρε παιδί μου
Έχω κι εγώ τέτοια. . .αλλά εσύ δεν πιάνεσαι. . . ή καλύτερα, παραπιάνεσαι Μην φταίνε τα κεμπάπια; Μην φταίνε τα σουβλάκια; Μην φταίνε τα κοψίδια; Ή να 'ναι απ' τα κοτόπουλα; . . . Που λέει κι ο Βασίλης |
|
|||
|
|||
Βασίλη, καλώς και μετέφερες το "αντιταξιδιωτικό" και εδώ.
Είναι ένα θαυμάσιο κομμάτι. Διαφορετικό από τα άλλα, κλασικά οδοιπορικά. ......... αλλά όπως είπες, σε μία τέτοια ταξιδάρα - και ήταν ταξιδάρα! - είναι λογικό να συμβούν και μερικές διαφοροποιήσεις, ασυμφωνίες γούστων. Με τα καλά τους και τα κακά τους.... Anyway, σίγουρα όλοι έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις για ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ταξίδι. Πολλές οι ημέρες, πολλά τα χιλιόμετρα. Εύχομαι να μπορέσω να κάνω ακόμα πολλά τέτοια ταξίδια. Αυτά. insallah και Πανηγυριώτισσα, σε ότι και να καβαλάμε, σώοι και με εμπειρίες να επιστρέφουμε Κώστας/Doc/liberec |
|
|||
|
|||
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |