|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Απόσπασμα:
πανω απ ολα η ασφαλεια των πολιτων φιλαρακι! αντε κανονισε να τα πουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολλα επρεπε να εχουν γινει αλλα δεν φιλαρακι!!! |
|
|||
|
|||
ολοι πολιτες ειμαστε φιλε!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by Arkas; 16-09-2011 at 16:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός και αν όλοι είναι αστυνομικοί......... Last edited by frits; 16-09-2011 at 17:20. |
|
|||
|
|||
Μου αρέσει να γίνομαι κατανοητός και να μην αφήνω χαραμάδες παρερμηνειών.
Όσο για αυτούς που πρέπει να απολογηθούν, για αυτούς δεν υπάρχουμε καν. Βλέπουν δια μέσου ημών. Είμεθα αόρατοι. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι μια τροχονομική παράβαση, τίποτα περισσότερο-τίποτα λιγότερο. Όταν μιλάμε για νοοτροπία λαού και κατεστημένο δεν δίνω ιδιαίτερo βάρος λόγο του επαγγέλματος ή ιδιότητας του παραβάτη. Θυμήσου νομάρχες και υπουργούς χωρίς κράνη παλαιότερα … έκαναν δημόσια εμφάνιση χωρίς να τους περάσει από το μυαλό ότι κάνουν παράβαση αλλά ότι κυκλοφορούν κανονικά <<όπως όλος ο κόσμος>>, όπως και οι ψηφοφόροι τους … <<λαϊκά>> παιδιά σου λένε !!! Τώρα θες να μπούμε σε κουβέντα για το εάν πρέπει ή όχι και με ποιους όρους να κάνουν δεύτερη δουλεία οι εργαζόμενοι στο δημόσιο. Υπάρχει δε, ήδη νομικό πλαίσιο γι΄ αυτό, που επιτρέπει δηλαδή (υπό όρους) την δεύτερη εργασία. Για εμένα ας κάνουν όσες θέλουν και αντέχουν. Εάν δεν είναι νόμιμες… αναλαμβάνουν την ευθύνη και τις επιπτώσεις. Last edited by TEOSS; 16-09-2011 at 20:42. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 09:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 14-10-2010 00:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |