|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Απόσπασμα:
μπα...!απο μεσα τους ολοι ξερουν την αληθεια! |
|
|||
|
|||
141 σελίδες για μια εκδρομούλα. Θεέ μου βοήθα.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ταλαιπωρησαμε λιγο με τις στροφες αλλα αυτα ειναι τα Ελληνικα Βουνα! Κι απεδειξες φιλε πως εισαι πιο adventure απο κατι ταξιδιωτες συντοπιτες σου Κι ας εχεις το βαρυ και χαμηλο τα χαρηκες τα βουνα με τη ψυχη σου Στο επανειδειν!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχαλάκο δεν με ταλαιπώρησε τίποτα αντιθέτως κατάλαβα ότι όταν υπάρχει ψυχική διάθεση τότε έχει ο άνθρωπος αστείρευτες δυνάμεις και επειδή μετά το Συράκο μου έλειψαν οι στροφές ( η Εγνατία λίγο Βαρετή μόνο για ξεκάπνισμα ) από Δράμα -Ξάνθη - Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη έψαχνα και έκανα την παλιά διαδρομή Στεναχωρέθηκα που δεν κατάφερα να σε συναντήσω στην Θεσσαλονίκη σε πήρα τηλέφωνο αλλά μάλλον ξεκουραζόσουν την άλλη βόλτα με το καλό . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποια ξεκουραση ετρεχα σαν τρελλος στη δουλεια λογω εποχης! Και σημερα ηρθε η ωρα της αντιβιωσης γιατι απλα κλαταρα!! |
|
|||
|
|||
Αστέρια όλοι σας, ματα-μπράβο σας που περάσατε τόσο όμορφα...
Ευτύχη, πως μου ξεφυγες??? Δεν θα πέρναγες από τα μέρη μας? Καλά έχεις βερεσέδες αφήσει ....για την επόμενη |
|
|||
|
|||
Χάρη το πρόγραμμα κάποια στιγμή έλεγε πριν το καράβι, και Αργοναυπλία χάσαμε τον δρόμο και πέσαμε σε χώμα και αρκούδες και καθηστερίσαμε την άλλη βόλτα φιλαράκι με το καλό
|
|
|||
|
|||
Ευτύχη χαρηκα πολύ που σε γνώρισα φίλε!!!!!!!!!
τόσα χιλιόμετρα(για να δει τον CPS και τον Ντινό) έκανες φίλε και είχες και στο νού σου να μας κεράσεις ρακί και αγγινάρα σπέσιαλ... |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα: