|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλάκωσαν ΑΜΕΑ; ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΜΕΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ;
Απόσπασμα:
1. οκ... συμφωνώ ότι δεν είναι 100%. Άνθρωποι που ήταν εκεί το είπαν 2. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Και το χειρότερο αδίκημα να έχεις κάνει, ο αστυνομικός απλά σε συλλαμβάνει 3. Δεν κατάλαβα τι θές να πεις; Αν εσένα σε χτυπήσει ένας ανάπηρος σε χτυπήσει, θα το αντιμετωπίσεις στα ίσια; 4. βλέπε 2 5. Φυσικά. Όταν γίνεσαι αστυνομικός όμως γνωρίζεις τους όποιους κινδύνους. Δεν σημαίνει οτι είσαι ο γ@#ω όταν σου ρίξουν πέτρες πχ 6. Αν το βλέπεις έτσι συμφωνώ. Όταν το πούνε σε αδερφή, κοπέλα κτλ σου, εσύ πες τους μπράβο 7. Ευχαριστώ για τις ευχές. Μάλλον θα πάω. Γιατί αντίθετες απόψεις φυσικά δέχομαι, αλλά όταν κάποιος μου λέει ότι είναι νύχτα στις 12 το μεσημέρι, δεν έχει νόημα η κουβέντα. 8. Θα ρωτήσεις γιατί σου απάντησα. Γρήγορα, αναίρεσα τη θέση μου για μη απάντηση... Μην ανησυχείς. Δεν θα ξανασχολήθώ... Για τους χαρακτηρισμούς τι να πω... όποιος δε συμφωνεί μαζί σου είναι όλα τα παραπάνω? Ωραία συλλογιστική! Κατά τα άλλα δεν σ' αρέσει να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα από μια φωτό...(από ένα θρεντ όμως γιατί όχι...) ΥΓ για την προηγούμενη απάντηση του κυρίου με συγγενή ΑΜΕΑ τι να πώ.... ίδια συνομοταξία... "Καληνύχτα και καλή τύχη!" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τις εικόνες, δεν πρέπει να τις ερμηνευουμε όπως μας αρέσει.... Γνωρίζεις πολυ καλα, ότι δεν εχω πρόβλημα με τους αστυνομικούς και εχω πολλούς φίλους μέσα στο σώμα......αλλα υπάρχουν και αστυνομικοί που είναι παράνομοι.... Δεν ειναι κακό να λλέμε την άποψη μας...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως οτι την έχει για ασπίδα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είδες πόσο ωραία σου βγαίνει το μίσος;;;; ............ φασισταραδες ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ είναι το παιδί σου και ο αδερφός σου που υπηρετουν στην δημόσια τάξη (απαντάω στον πιο πάνω με την αδερφή και την κόρη) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα θεωρώ οτι ειναι λάθος να κρίνουμε έναν επαγγελματία τόσο "εύκολα" εκ του ασφαλούς και χωρίς να έχουμε ξεκάθαρη άποψη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ίδιο ισχύει και για τους αναρχικους Συγνώμη αν είσαι φασιστας και θιχτηκες.....παίρνω πίσω το φασισταραδες |
|
|||
|
|||
τι εννοεις συνομοταξία για λέγε?
|
|
|||
|
|||
Δεν έχει νόημα να καταφερομαστε, προσωπικά ο ένας στον άλλο
Μπορούμε να κάνουμε ήπια συζήτηση, λέγοντας την άποψη μας, χωρίς να βάζουμε ταμπέλες ...... Ετσι θα έχει νόημα μια κουβέντα....λέω εγω |
|
|||
|
|||
Σωστά.
Μου αρέσει το πλασάρισμα των ΜΑΤ ως επαγγελματιών. Τους φέρνει δίπλα μας ρε παιδί μου. Υποθέτω ότι και οι "Επαγγελματίες Δολοφόνοι" (δεν λέω για τα ΜΑΤ, λέω αυτούς στα έργα), είναι ακριβώς "επαγγελματίες" όπως πχ. ένας σουβλατζής. Αστυνομικούς ξέρω αρκετούς. Έναν ήξερα (το έχω πει και αρκετές φορές) που έκατσε ένα χρόνο στα ΜΑΤ (πριν πάει ήθελε πολύ να πάει), πίστεψε με, άλλαξε ως άνθρωπος. Εμείςς (ήταν και γείτονας της γυναίκας μου που τότε δεν ήταν ακόμα γυναίκα μου) του φερόμασταν όπως πριν (γιατί όχι εξάλλου). ΑΥΤΟΣ άλλαξε. Ο λόγος που έφυγε μάλιστα ήταν ακριβώς αυτός. Το κατάλαβε με τα πολλά και την έκανε. Όταν πρωτοπρόσεξα ότι τα έχει παίξει και έχει γίνει σαν κ*λόπαιδο (και ξαναλέω τον ήξερα και πριν και ΔΕΝ ήταν έτσι), δεν ήξερα καν ότι τελικά είχε πάει πια στα ΜΑΤ (άρα δεν είναι κάποιου είδους προκατάληψη που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχω). Ξέρω ότι κάποιοι (συγκεκριμένοι ας μην πούμε ονόματα) τώρα με διαβάζουν σαν να διαβάζουν το χειρότερο σκουπίδι, αλλά είναι οκ και εγώ εκείνους το ίδιο. (όχι εσένα Ντινόπουλε βέβαια) |
|
|||
|
|||
Μανιακέ, η κουβέντα αυτή ΔΕΝ έχει νόημα. Εγώ το κατάλαβα και το είπα και μετά τα τελευταία γραπτά του TEOSS. Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω για το θέμα (και για τα ΑΜΕΑ πράγματι δεν ξαναμίλησα, απλώς τώρα το thread εξελίχτηκε σε διαφορετικό - συγγενικό - θέμα).
Ας το κλείσουμε το θέμα όπως του πρέπει: ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ; (ελπίζω να ικανοποίησα κάποιους) |
|
|