|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!! |
|
|||
|
|||
πολυ σωστος αρκα
|
|
|||
|
|||
Όταν μια επιχείρηση πάει καλά δεν σημαίνει ποτέ οτι δεν ψάχνει για άλλους πελάτες έτσι λοιπόν δεν είναι κακό να κάνει προσφορές.
Όταν έχεις πολύ δουλειά και αυτό συμβαίνει συνέχεια τότε απλά χρειάζεσαι περισσότερο προσωπικό για να μην καθυστερείς τόσο πολύ. Το αν πηγαίνουν όλοι εκεί δεν σημαίνει οτι πρέπει όλοι να καθυστερούν. Άλλωστε το σημείο είναι στρατηγικά καλύτερο σε σχέση με την M&S στην Κηφισιά οπότε βολεύει περισσότερους. Όσο για την ποιότητα της δουλειάς είμαι πολύ καινούργιος κάτοχος BMW οπότε δεν ξέρω γι'αυτό και έθιξα μόνο το θέμα των ραντεβού και καμμία πρόθεση δεν είχα να υποβαθμίσω το συγκεκριμένο εξουσιοδοτημένο. Φιλικά, Νικόλας. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα .Επιθυμώ και εγώ να κάνω χρήση της προσφοράς-έκπτωσης για την F650 TWIN που χρειάζεται αλλαγή λαδιών και ότι άλλο προκύψει.5000κμ.Ευχαριστώ.Εχω στείλει και π.μ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νασαι καλά και πάντα να παραθέτεις την γνώμη σου για οποιοδήποτε ζήτημα αφορα τις καλές μας και την φροντίδα τους! Αυτό άλλωστε θέλουμε να ακούμε εδώ μέσα: τις γνωμες και απόψεις των συναγωνιστών 'ετσι ώστε να μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερα άποψη και να επιλέξουμε πιο σωστά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο ισχύει για όλους ή κάνεις επιλογές? |
|
|||
|
|||
Όχι βέβαια.... είμαι ανοιχτός σε όλους... που έχουν διάθεση για καλή παρέα!!!
|
|
|||
|
|||
Εκτός απο τον Θεολόγο (comander) ή κάνω λάθος;;;;
|
|
|||
|
|||
Σωστό....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |