|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πουθενα η ευρωπαικη νομοθεσια δεν υποχρεωνει την οποιαδηποτε χωρα μελος της να εχει παραδρομους για χρηση αυτων που δεν θελουν να πληρωσουν διοδια......... Αν θελεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μαθεις αν αυτο για το οποιο διαμαρτυρεσαι ειναι συνομο διαβασε αυτοhttp://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:1999:187:0042:0050:EL:PDF απο την αρχη μεχρι το τελος. Αν παλι διαμαρτυρεσαι διοτι διαφωνεις με το παραπανω λινκ τοτε λυπαμαι αλλα αυτος ειναι ο Ευρωπαικος νομος εν ισχυ και στην Ελλαδα και ως εκ τουτου το αντιτιμο που θα κληθεις να πληρωσεις οταν ερθει η ωρα θα ειναι βαρυ και δεν το γλυτωνεις με τιποτα. Πιεσεις του τυπου ''δεν πληρωνω'' δεν γινονται δεκτες πιστεψε με......η Κοροβεση ειναι μια απο τις πολλες περιπτωσεις που εχουν βεβαιωθει και περιμενουν την δικασημο τους απλα για να πιστοποιηθουν και δικαστικως και να καταβληθουν τα οφειλομενα. Αυτο που λες περι οφειλωμενων του κρατους σε εσενα ειναι ασχετο με το δικαστηριο που θα σου κανει ο Ιδιωτης παροχος, αλλο το χρεος του κρατους προς τον ιδιωτη κι αλλο το χρεος του ιδιωτη προς τον ιδιωτη. Στην πολυκατοικια μας χρωσταει μια 4,500ε κοινοχρηστα, λες να επικαλεστει τα οποια χρεη του δημοσιου προς αυτην και να δικαιωθει απο το δικαστηριο για τα χρεη της προς την πολυκατοικια??? Σιγουρα οχι. Η Ελπιδα παντως πεθαινει τελευταια. Last edited by GeorgeP; 11-09-2012 at 17:24. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μη φεύγεις απόψε σου λέω. Σε Άντζυ σου έχω... Απόσπασμα:
Σαν τι, Costas? ΄Βασιλιά΄ των θαλασσών? Απόσπασμα:
Εσύ συνέχισε να πληρώνεις και μην ανησυχείς για μας. Ούτε να πηγαίνεις στους φίλους σου τους αστυνομικούς και να τους λες ότι δεν πληρώνουμε, για να μας συλλάβουν. Ούτε στο ΣΔΟΕ. Και αυτοί γελάνε. Όταν θα έρθει ο λογαριασμός, θα σε ενημερώσω για να χαρείς μαζί με τον King C. Όπως με τα παιδιά, που χάσανε την δουλειά τους στον τηλεοπτικό 902. Άντε βρε μπαγάσικο, όλο καινούργια παρεάκια βρίσκεις και κάνεις. Φύγε εσύ, έλα εσύ. Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... Last edited by ckk; 11-09-2012 at 23:42. |
|
|||
|
|||
...the bullshit goes cloud...
|
|
|||
|
|||
μπαααα άμα ποιούν πολύ νερό πάνε στον πάτο............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για ρωτα και παρεξω να δεις αν η Κοροβεση ειναι η μονη.......δες http://www.dete.gr/news.php?article_id=6022 http://www.zougla.gr/greece/article/ekanan-agoges-enantion-odigon-pou-den-plirosan-diodia http://troxoikaitir.gr/article/280/xekinisan-oi-agoges-gia-mi-kataboli-diodion http://www.new-deal.gr/eidhseis-koinonia/2824-%CE%A3%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%91%CE%A1%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%99-%CE%9D%CE%91-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%A3 φυσικα και θα χαρω οταν σας ερθει το μπουγιουρντι, νομιζεις τοσο καιρο που με θεωρειτε, εμενα και τους σαν κι εμενα που πληρωνουμε διοδια, μ@λ@κ@ και βλ@κ@ δεν αξιζει pay back? Οπως χαιρομαι με ολους αυτους τους φοροφυγαδες που πιανουνε.........αληθεια τι προβλημα εχεις εσυ με την χαρα μου? φοβασαι μην κι ερθει η ωρα σου? α, οταν κι αν ερθει να πεις στο δικαστηριο οτι ''το κρατος μου χρωσταει και οταν μου τα δωσει πισω θα πληρωσω κι εγω.'' Σαν τον Γαβαλα ενα πραμα......φωναζει κι αυτος απο τον κορυδαλλο.....γιορτασε και τα γενεθλια του στην στενη προχθες αντι της βιλας του στην Φτελια στην Μυκονο περυσι. Εχει σημασια απο που χανει την δουλεια του κανεις? Ξαφνικη αλληλεγγυη στο 1,200,000 ανεργους? εσυ ποσους αφησες στον δρομο οταν εκλεισες την επιχειρηση σου? Το οτι τους αποζημιωσες δεν σημαινει οτι δεν εμειναν χωρις δουλεια! Μηπως θα επρεπε να ερθει και σε εσενα το ΠΑΜΕ? Προσωπικα σε εσενα απευθυνομαι ναι, αλλα κι εσυ επι προσωπικου μου επιτιθεσαι. Λαθος συμπερασματα βγαζεις για τα ''παρεακια'' μου, τον King C. δεν τον ξερω ουτε ασχολουμαι μαζι του. Αν ειναι καποιος μπαναρισμενος, οπως αφηνετε καποιοι να εννοηθει, δεν σημαινει οτι τον ηξερα και πριν μπαναριστει ουτε και μετα. Δεν ειναι δικια μου δουλεια να ξερω............. Στην περιπτωση σου Χρηστο δυστυχως ο Μανωλιος εμεινε ο ιδιος κοιτωντας προς τα πισω οπως παντα........αντε βρε ζητω η δραχμη με ισοτιμια 100,000ε προς μια δραχμη!!! Last edited by GeorgeP; 12-09-2012 at 12:16. |
|
|||
|
|||
Ὀλο ##### και #####... Η πρώτη σου κουβέντα, πάντα τα #####. Μέσα στο στόμα σου τα έχεις συνέχεια ρε αδερφάκι μου. Πέρνα να σε γνωρίσουμε και σε κανένα καφέ. Απόσπασμα:
Και πάντα θα συνεχίζει να κοιτάει, διότι σαν και σε αυτό το forum... ΠΟΥΘΕΝΑ. Ευτυχώς όμως την ξανακάνει με ελαφριά, οπότε θα ξαναγίνεις άνθρωπος, μακριά από τις κακές επιρροές. Μέχρι και στους καφέδες σε βλέπω να ξανάρχεσαι. |
|
|||
|
|||
Θεολόγε μάλλον ο φίλος αναφέρεται σε κοντές και χοντρές ########. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
##### και παραπέρα. Σκατά να φας, ##### να πιείς, ##### να πας να χέσεις κι απ τα ##### να σηκωθείς και στα ##### να πέσεις Γενικά περί σκατοσυζήτησης |
|
|