|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
οκ αντωνη μην πολυπιεζεις και το στεργιο...προσφερεται που προσφερεται να τα στειλει μη το ταλαιπωρουμε κιολας.χαλαααρα...εδω θεσσαλονικη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θυμήσω πως η Μεγάλη Τεσσαρακοστή επιβάλλει σε εμένα τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ εγκράτεια-νηστεία-αγρυπνία-προσευχή. Οπότε υπομονετικά-καρτερικά περιμένουμε την μεγάλη άφιξη. Ο Θεός να σας έχει καλά ΟΛΗ την οικογένεια Γολονάκη. |
|
|||
|
|||
Αντώνη καλησπέρα,προφανώς από λάθος έφτασε σήμερα με SPEEDEX στα χέρια μου ένα polo μπλουζάκι..ο φάκελλος είχε μεν το δικό μου όνομα,αλλά nickname ''Billy Bo''...ενημερώστε με τι να το κάνω..
|
|
|||
|
|||
έχουμε νεότερα...
|
|
|||
|
|||
Αντώνη το ένα το παρελαβα,τέλειο!περιμενω και τα αλλά τώρα!
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Θα σου αποστυλο άλλο, μάλον εγεινε λάθος συγνώμη Στράτο. θα πάρης Π.Μ Γ για τα περετέρω .
|
|
|||
|
|||
Για να έχουμε νεότερα επρεπε να έχει γίνει κατάθεση ευχαριστώ.Αντώνης
|
|
|||
|
|||
Θελω κ γω τα εξης:
*Βοxer large Sand *Βραχια large Πορτοκαλι *Βουνο large Νavy Oλα καλοκαιρινα tshirt.Aν γινεται θελω σε ολα το σημα καντητο της bmw. Aν οχι τη σημαια κεντητη στο μανικι. Περιμενω pm για επιβεβαιωση και να σου καταθεσω το ποσο. |
|
|||
|
|||
Και επισης ενα μαυρο small μονο με το σημα της bmw αν γινεται για την κοπελα μου παρακαλω(χωρις σταμπα η με το σημα του gsforum μονο αν γινεται)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και που να το ξέρω εγω καρντιά μου .... |
|
|