|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
.
Οι τελικές τιμές με ΦΠΑ, διαμορφώνονται ως εξής: PC 535 -----> 120 € PC 680 -----> 120 € Όσοι απ' τα μέλη του GS Forum ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομαδική αγορά, να δηλώσουν, το συντομότερο δυνατόν !!!! ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 535 1) pkar 2) L3f 3) vtheo 4) pepax66 5) VP_68 6) ????? ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 680 1) esel 2) skippybi 3) ????? . Να επιβεβαιώσουν (ή να διευκρινήσουν τον τύπο) 1) ΜΑRK 2) manro 3) mjtir 4) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 5) aeriko 6) vasorfa 7) salcon 8) danaos 9) kostas_patra 10) EOD-K9 11) ramiod 12) kokomilko 13) jos1 14) mjoebar 15) ThanDim Παρακαλώ ΜΗΝ τρoποποιείτε τις λίστες κάνοντας Quote !!! Aπλά γράψτε την συμμετοχή σας (θετική ή αρνητική) σε νέο post !!! .
|
|||
|
|||
Εφ όσον η εγγύηση ξεκινά από την ημέρα παραλαβής της δυστυχώς δεν θα συμμετάσχω. Ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
.
Οι τελικές τιμές με ΦΠΑ, διαμορφώνονται ως εξής: PC 535 -----> 120 € PC 680 -----> 120 € Όσοι απ' τα μέλη του GS Forum ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομαδική αγορά, να δηλώσουν, το συντομότερο δυνατόν !!!! ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 535 1) pkar 2) L3f 3) vtheo 4) pepax66 5) VP_68 6) ????? ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 680 1) esel 2) skippybi 3) ????? . Να επιβεβαιώσουν (ή να διευκρινήσουν τον τύπο) 1) ΜΑRK 2) manro 3) mjtir 4) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 5) vasorfa 6) salcon 7) danaos 8) kostas_patra 9) EOD-K9 10) ramiod 11) kokomilko 12) jos1 13) mjoebar 14) ThanDim Παρακαλώ ΜΗΝ τρoποποιείτε τις λίστες κάνοντας Quote !!! Aπλά γράψτε την συμμετοχή σας (θετική ή αρνητική) σε νέο post !!! .
|
|||
|
|||
Δεν μπορω να βρω τον τυπο για την μπαταρια μου προσπαθω......(ΗΡ2)
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι δαναε,κανε ενα τηλ. στο συνεργειο και ρωτησε τους.............πρεπει να γνωριζουν
|
|
|||
|
|||
Να με συγχωρεσετε αδελφια δεν θα μπορεσω να συμμετασχω στην ομαδικη.
Παρολο που πετυχαμε φανταστικη τιμη (σχεδον τσαμπα μπορω να πω) , αδυνατω , γιατι διαπιστωσα εστω και καθυστερημενα οτι ο πανακριβος συντηρητης μου (BMW - αμαρτιες παλιες ) αδυνατει να φορτισει την συγκεκριμενη μπαταρια και συν της αλλης θα πρεπει να παρακαμψω το canbus αρα να αγορασω - τοποθετησω ξεχωριστο power socket ανεβαζοντας ετσι το τελικο κοστος αρκετα . Ζητω συγνωμη για την αναστατωση και ευχομαι καλοφορετη στους συμμετεχοντες . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε αποσύρομαι και εγώ γιατί την άλλαξα πριν 1 χρόνο ή λες να την παίξει σε κανένα 3μηνο και να την ποιώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
έχω ήδη κανονίσει για την 680, άρα μην με έχετε υπόψιν σας για τη συγκεκριμένη ομαδική
|
|
|||
|
|||
Εω πάρει τηλ σε 2 αντιπροσωπιες και κανενας δεν ξερει τι μπαταρια "φοραει" το ΗΡ?!?!?!
Το μονο που μου λενε ειναι οτι δεν χρειαζετε ποτε αλλαγη!!!!!!και εχουν μονο τον κωδικο του ανταλακτικου!!!!!! Α!!! και οτι φοράει ιδικο τυπου που δεν εχει καμια σχεση με το 1200 το απλο ή το adv!!! Αν δεν βρω ακρη θα παρω μια για την "χοντρη" μου παρακαλω λιγο υπομονη!! |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |