GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-06-2013, 21:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Με το 26% από το πρώτο ευρώ κι όλες τις υπόλοιπες επιβαρύνσεις φυσικά και καταστρέφεσαι.

Το 40% με αφορολόγητο δε σε καταστρέφει αδερφέ. Και πάντα ήταν οι συντελεστές κλιμακωτοί.

Και για να το κάνω λιανά. Στα 20.000 ευρώ καθαρά, 26% σημαίνει 5.200 ευρώ. Πρόσθεσε και 400 ευρώ εισφορά αλλυλεγγύης, πρόσθεσε και 650 ευρώ ( φετινό ) τέλος επιτηδεύματος. Βάλε κι άλλα 1.000 ευρώ χαράτσι για σπίτι και ιατρείο ( άντε 850 ευρώ του χρόνου ). Εχουμε φτάσει ήδη στα + 7.000 ευρώ σε φόρους, αν δε μου διαφεύγει κάτι αυτή τη στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε αρχίσει να τρώμε, να πληρώνουμε λογαριασμούς και και και.....

Αστα Γιώργο! έτσι δε σώνεται τίποτε, διότι μη μου πεις ότι από ότι μείνει θα επενδύσω κιόλας σε κάτι....
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 01:48
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
α, πολυ ωραια ερωτηση............για απαντηση δες το παρακατω πινακα και διαβασε πιο κατω το σχολιο για την Γερμανια............

Λετονία 132
Βουλγαρία 138
Ρουμανία 162
Λιθουανία 286
Εσθονία 290
Ουγγαρία 296
Τσεχία 310
Σλοβακία 327
Πολωνία 336
Πορτογαλία 556
Ελλάδα 586
Μάλτα 680
Ισπανία 748
Φινλανδία 763
Βρετανία 1.202
Γαλλία 1.398
Βέλγιο 1.444
Ολλανδία 1.447
Ιρλανδία 1.462
Λουξεμβούργο 1.801

Πηγή: Αυτοί είναι οι κατώτατοι μηνιαίοι μισθοί στην ΕΕ - Στην 11η θέση η Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/96953#ixzz2VKbvxhkp

Εσυ απλως διαλαξε την χωρα που ειναι πληθυσμιακα κοντα στην Ελλαδα, συκρινε την παραγωγικη της δυνατοτητα με αυτες και ποιες απο αυτες εχουν ζητησει βοηθεια οικονομικη.....ΜΕΤΑ αποφασισε........

Επισης διαβασε και στην Γερμανια τι γινεται που ΠΡΩΤΗ εφαρμοσε τα ιδια μετρα το....1990 οταν η ανεργια της ηταν στο 12,5% (σημερα 6%)

''......Η αποκάλυψη προκαλεί σοκ σε όποιον αγνοεί την ωμή, σκληρή πραγματικότητα του γερμανικού κόσμου της εργασίας: επτά (!) εκατομμύρια Γερμανοί εργαζόμενοι δουλεύουν επισήμως με μηνιαίες αποδοχές κάτω των... 400 (!!!) ευρώ και μάλιστα χωρίς η απασχόληση αυτή να τους δίνει έστω πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας ή να τους επιτρέπει να λάβουν οποιουδήποτε εξευτελιστικού ύψους σύνταξη όταν γεράσουν!....'''

απο εδω, διαβασε το ολο ειναι πολυ ενδιαφερον για να καταλαβεις ποσο καλυτερα ειμαστε στην Ελλαδα.

Δηλωσεις τυπου ''δεν με ενδιαφερει τι γινεται στις αλλες χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης στην οποια ανηκουμε κι εμεις'' δεν εχουν καμια θεση διοτι τοτε θα πρεπει να φυγουμε απο αυτην και να υποστουμε ολες τις επιπτωσεις και σε οικονομικο και σε Εθνικο επιπεδο........
Στην πολύ ωραία ερώτηση του φίλου Σταύρου......και συνάμα στην πάρα πολύ ωραία απάντηση σου Γιώργο μου ....έρχομαι να σου κάνω την επόμενη ερώτηση που δεν θα σου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!

Μιας και σε όλες τις χώρες αυτές έχω πάει...εκτός από Μάλτα και Πορτογαλία....σε ρωτάω το εξής!!!!

Πες μου ποιο είναι το επίπεδο τιμών σε αυτές τις χώρες σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με τα είδη πρώτης ανάγκης.....τροφή....πετρέλαιο...κτλ κτλ κτλ (δεν βάζω μέσα χαράτσια...εφορίες...φπαδες...κτλ κτλ)και τότε να δούμε πώς ζείς με αυτά τα λεφτάκια!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 18:09
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS

Απόσπασμα:
το εχω πει χιλιαδες φορες, η ανεργια των νεων 15-30 χρονων ειναι στατιστικο δειγμα αλλα δεν αντικατοπριζει την αγορα εργασιας.
15 ετων ο νεος παει σχολειο.......ποσοι δεν πανε?
18 χρονων ο νεος δινει εξετασεις για ΤΕΙ-ΑΕΙ εκ των οποιων, μεχρι σημερα, το 90% περναει καπου αρα 18-25 σπουδαζει....τι εργασια να κανει??????
Οι νεοι της επαρχιας, οπου και το μεγαλυτερο προβλημα, που δεν εργαζονται και δεν σπουδαζουν και δεν κανουν τιποτα γιατι δεν απαντουν στις αγγελιες για εργασια στα χωραφια παρα πανε οι αλλοδαποι???????

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι σίγουρος ότι με τα 550 που παίρνουν οι γονείς τους όπως λές με τα οποία να είναι και ευχαριστημένοι ότι πάνε σχολείο όπως πρέπει ή σπουδάζουν,χλωμό το βλέπω μάλλον για δουλειά τα στέλνουν τα παιδιά,πάντως κάτι δεν συμβαίνει απο τα δύο,και 550ε και σχολείο όπως πρέπει ή σπουδές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Δεκάδες χιλιάδες παιδιά εργάζονται παράνομα στην Ελλάδα, σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες και με χαμηλά μεροκάματα, χωρίς να είναι πουθενά καταγεγραμμένα, σημειώνει ο βοηθός συνήγορος για τα δικαιώματα του Παιδιού. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο μέσα σε μιά χρονιά, 70.000 παιδιά σταμάτησαν το σχολείο, αναφέρει ο Γιώργος Μόσχος με αφορμή την 12η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας.

Όπως σημειώνει ο κ. Μόσχος, πρέπει να ληφθεί υπόψη η σχολική διαρροή, για την οποία δεν έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τη Γιούροστατ στην Ελλάδα, το 2012 δεν γράφτηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά μέσο όρο το 11,4% των μαθητών, δηλαδή περίπου 70 χιλιάδες παιδιά και έφηβοι σταμάτησαν το σχολείο. Από την πλευρά του, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο εκτιμά ότι σε ποσοστό 70% τα παιδιά που σταματούν το σχολείο με κάποιο τρόπο εργάζονται.

Τα περισσότερα παιδιά εργάζονται σε καφενεία, καφετέριες, καταστήματα, κάνουν αγροτικές εργασίες και στα νησιά απασχολούνται στον τουρισμό, κοντά σε ενήλικες, με χαμηλά μεροκάματα και σε συνθήκες εξαιρετικής πίεσης, χωρίς να καταγράφονται πουθενά.

Οι μικροί "αόρατοι" εργαζόμενοι της Ελλάδας | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία

Στα περισσότερα τα οποία γράφεις είσαι εκτός πραγματικότητας,τόπου και χρόνου και δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση πλέον.
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 18:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Με το 26% από το πρώτο ευρώ κι όλες τις υπόλοιπες επιβαρύνσεις φυσικά και καταστρέφεσαι.

Το 40% με αφορολόγητο δε σε καταστρέφει αδερφέ. Και πάντα ήταν οι συντελεστές κλιμακωτοί.

Και για να το κάνω λιανά. Στα 20.000 ευρώ καθαρά, 26% σημαίνει 5.200 ευρώ. Πρόσθεσε και 400 ευρώ εισφορά αλλυλεγγύης, πρόσθεσε και 650 ευρώ ( φετινό ) τέλος επιτηδεύματος. Βάλε κι άλλα 1.000 ευρώ χαράτσι για σπίτι και ιατρείο ( άντε 850 ευρώ του χρόνου ). Εχουμε φτάσει ήδη στα + 7.000 ευρώ σε φόρους, αν δε μου διαφεύγει κάτι αυτή τη στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε αρχίσει να τρώμε, να πληρώνουμε λογαριασμούς και και και.....

Αστα Γιώργο! έτσι δε σώνεται τίποτε, διότι μη μου πεις ότι από ότι μείνει θα επενδύσω κιόλας σε κάτι....
καλα, αντι για να σε σεντονιασω κανε ενα τηλεφωνο σε κανα δυο ελ. επαγγελματιες του φορουμ που γνωριζεις καλα και θα δεις οτι φορολογουνται με 40% χωρις εκπιπτομενο......
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 18:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεκάδες χιλιάδες παιδιά εργάζονται παράνομα στην Ελλάδα, σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες και με χαμηλά μεροκάματα, χωρίς να είναι πουθενά καταγεγραμμένα, σημειώνει ο βοηθός συνήγορος για τα δικαιώματα του Παιδιού. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο μέσα σε μιά χρονιά, 70.000 παιδιά σταμάτησαν το σχολείο, αναφέρει ο Γιώργος Μόσχος με αφορμή την 12η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας.

Όπως σημειώνει ο κ. Μόσχος, πρέπει να ληφθεί υπόψη η σχολική διαρροή, για την οποία δεν έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τη Γιούροστατ στην Ελλάδα, το 2012 δεν γράφτηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά μέσο όρο το 11,4% των μαθητών, δηλαδή περίπου 70 χιλιάδες παιδιά και έφηβοι σταμάτησαν το σχολείο. Από την πλευρά του, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο εκτιμά ότι σε ποσοστό 70% τα παιδιά που σταματούν το σχολείο με κάποιο τρόπο εργάζονται.

Τα περισσότερα παιδιά εργάζονται σε καφενεία, καφετέριες, καταστήματα, κάνουν αγροτικές εργασίες και στα νησιά απασχολούνται στον τουρισμό, κοντά σε ενήλικες, με χαμηλά μεροκάματα και σε συνθήκες εξαιρετικής πίεσης, χωρίς να καταγράφονται πουθενά.

Οι μικροί "αόρατοι" εργαζόμενοι της Ελλάδας | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία

Στα περισσότερα τα οποία γράφεις είσαι εκτός πραγματικότητας,τόπου και χρόνου και δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση πλέον.
Ακομα και σε αυτα που ποσταρεις για να με αντικρουσεις τα βαζεις μισα αποκρυπτοντας το ζουμι............

Απο το δικο σου ξεχασες να βαλεις τα:

Τα περισσότερα παιδιά εργάζονται σε καφενεία, καφετέριες, καταστήματα, κάνουν αγροτικές εργασίες και στα νησιά απασχολούνται στον τουρισμό, κοντά σε ενήλικες, με χαμηλά μεροκάματα και σε συνθήκες εξαιρετικής πίεσης, χωρίς να καταγράφονται πουθενά. Όσα παιδιά εργάζονται στο δρόμο ή επαιτούν είναι κυρίως ημεδαποί Ρομά, αλλοδαποί ή μετακινούμενοι Βαλκάνιοι, πληθυσμοί ιδιαίτερα ευάλωτοι, πάρα πολύ αδύναμοι οικονομικά.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2010 εκδόθηκαν στην Ελλάδα 1.462 βιβλιάρια εργασίας ανηλίκων, το 2011 ο αριθμός μειώθηκε σε 874 και το 2012 έφτασε τα 562. Ωστόσο, η μείωση αυτή δεν υποδηλώνει ότι μειώνεται ο αριθμός των ανηλίκων που εργάζονται αλλά ότι μέσα σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης μειώνεται δραματικά η αδειοδοτημένη εργασία ανηλίκων, καθώς η ανασφάλιστη εργασία κοστίζει λιγότερο, γίνονται ελάχιστοι έλεγχοι και υπάρχει ανοχή, όπως επισημαίνεται.

Kαι για να το τελειωσω, εμεις ¨η εγω αν θελεις που ο πατερας μου με εβαζε τα καλοκαιρια να δουλευω σε καφενεια, εργοστασια και μαγαζια λευκων ειδων στην πλατειας Ειρηνη στην Αθηνα παθαμε τιποτε? Εγινα κακος ανθρωπος που στα 11 μου αντι να παω στην κατασκηνωση δουλευα σε καφενειο στην Νεα Σμυρνη? Εγινα κακος ανθρωπος που στα 13 μου δουλευα σε εργοστασιο νηματων (μαλλιων) στην Κ.Κηφισια οπου σηκωνομουνα στις 4 το πρωι για να παρω τον ηλεκτρικο απο την Καλλιθεα στης 5:00 για να ειμαι στο εργοστασιο στις 6:00 που αρχιζε η βαρδια μου?
Επαθα τιποτε που πηγαινα εσπερινο και δουλευα το πρωι? εγω γιατι το εκανα και τα σημερινα παιδια δεν μπορουν?
Και τελος παντων οι γονεις μας και δουλευαν και σπουδαζαν, αφου το εκαναν αυτοι μπορουμε να το κανουμε κι εμεις....απλα δεν θελουμε!

Καλα λες ''Στα περισσότερα τα οποία γράφεις είσαι εκτός πραγματικότητας,τόπου και χρόνου και δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση πλέον'' ειμαστε μεγαλωμενοι τελειως διαφορετικα μονον που εγω και καποιοι σαν κι εμενα μπορουμε να ζησουμε και με τα πολλα και με τα λιγα, καιρος να τον μαθουνε και οι αλλοι οι διαφορετικοι απο εμας!!!!!!!!

Ποια αντιπαραθεση? η αντιπαραθεσεις ειναι μεταξυ ισων και ομοιων που εχουν να μοιραστουν ¨η να λυσουν προβληματα βασιζομενοι σε ισα, ομοια πραγματα και δυσκολιες παρεμφερεις απο την ζωη τους.....οποταν για ποια αντιπαραθεση μιλας?
Οταν σου φαινεται βουνο το οτι παιδια αφηνουν το σχολειο και πανε να δουλεψουν ενω εμενα μου φαινεται πολυ φυσιολογικο διοτι το εκανα κι εγω αυτο πηγαινοντας νυκτερινο γυμνασιο αφου το πρωι δουλευα...........για ποια αντιπαραθεση μιλαμε και για ποιες ομοιοτητες???

Last edited by GeorgeP; 11-06-2013 at 18:32.
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 18:35
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην πολύ ωραία ερώτηση του φίλου Σταύρου......και συνάμα στην πάρα πολύ ωραία απάντηση σου Γιώργο μου ....έρχομαι να σου κάνω την επόμενη ερώτηση που δεν θα σου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!

Μιας και σε όλες τις χώρες αυτές έχω πάει...εκτός από Μάλτα και Πορτογαλία....σε ρωτάω το εξής!!!!

Πες μου ποιο είναι το επίπεδο τιμών σε αυτές τις χώρες σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με τα είδη πρώτης ανάγκης.....τροφή....πετρέλαιο...κτλ κτλ κτλ (δεν βάζω μέσα χαράτσια...εφορίες...φπαδες...κτλ κτλ)και τότε να δούμε πώς ζείς με αυτά τα λεφτάκια!!!!!
Υπάρχει ενα σαιτ το οποιο αναλυει ολες τις τιμες σε καθημερινη βαση στις 27 χωρες της ΕΕ. Το ειχε ποσταρει κι ενας συναδελφος απο το φορουμ αλλα δυστυχως δεν το εχω στο γραφειο. Ψαξε το και μπες μεσα...θα εκπλαγεις!!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 22:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
καλα, αντι για να σε σεντονιασω κανε ενα τηλεφωνο σε κανα δυο ελ. επαγγελματιες του φορουμ που γνωριζεις καλα και θα δεις οτι φορολογουνται με 40% χωρις εκπιπτομενο......

Και γιατί δεν το κάνεις εσύ;! Πες μου ποιός φορολογούνταν με 40% χωρίς αφορολόγητο, πότε και γιατί; Δε θέλω ονόματα, επαγγελματική ομάδα θέλω.
Το είχα ποστάρει παλιότερα, δες τι γίνεται στη Γερμανία.....αφού θες να γίνουμε Γερμανία, να γίνουμε σε όλα φίλε μου!

Οχι ότι αρέσει σε σένα κι ίσως επουλώνει παιδικά σου τραύματα! Και μην το πάρεις στραβά αυτό που γράφω, αλλά δεν εξηγείται το μένος σου πιά!
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2013, 13:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατί δεν το κάνεις εσύ;! Πες μου ποιός φορολογούνταν με 40% χωρίς αφορολόγητο, πότε και γιατί; Δε θέλω ονόματα, επαγγελματική ομάδα θέλω.
Το είχα ποστάρει παλιότερα, δες τι γίνεται στη Γερμανία.....αφού θες να γίνουμε Γερμανία, να γίνουμε σε όλα φίλε μου!

Οχι ότι αρέσει σε σένα κι ίσως επουλώνει παιδικά σου τραύματα! Και μην το πάρεις στραβά αυτό που γράφω, αλλά δεν εξηγείται το μένος σου πιά!
Αν θελουν μπορουν να σου απαντησουν οι ιδιοι οπως μιλησαν σε εμενα δια τηλεφωνου πριν γραψω αυτο που εγραψα. Ρωτησα κι εμαθα, απο δικους ΜΑΣ ελ. Επαγγελματιες......κανε το ιδιο κι εσυ.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2013, 13:41
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Επαθα τιποτε που πηγαινα εσπερινο και δουλευα το πρωι? εγω γιατι το εκανα και τα σημερινα παιδια δεν μπορουν?
Και τελος παντων οι γονεις μας και δουλευαν και σπουδαζαν, αφου το εκαναν αυτοι μπορουμε να το κανουμε κι εμεις....απλα δεν θελουμε!
...η παιδικη εργασια ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με σπουδες/σχολειο και για εμενα ειναι σημαντικη στην σωστη αναθρεψη του παιδιου...δεν ειναι σωστο το παιδι να μεγαλωνει με τα παντα ετοιμα χωρις να καταλαβει το τι σημαινει να βγαζεις τα λεφτα που ξοδευεις...

Πρακτικη που ακολουθειτε σε μεγαλο βαθμο στο εξωτερικο...και απο αυτα που εχω δει μπορω να κρινω οτι ειναι θετικοτατο στην ψυχολογια και στην παιδεια των παιδιων...

ετσι μεγαλωσα και εγω με μαθανε να μην θεωρω ποτε δεδομενο οτι η οικογενεια μου θα μου παρεχει τα παντα free of charge...αν δεν το ειχα μαθει απο μικρος δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω σε καποια "απροοπτα" στην ζωη μου...
οφειλω να πω οτι οταν δουλευα μικρος και ελεγα οτι δεν μπορω να παω καπου (βολτα, μπαλα κτλ κτλ) γιατι πρεπει να δουλεψω (οικοδομη οικογενειακη υποθεση βλεπεις, σερβιτορακος οταν δεν υπηρχε μεροκαμματο στην επιλογη 1 κ.ο.κ) αρκετοι απο τους συμμαθητες φιλους κτλ κτλ με κοιταζαν σαν εξωγιηνο...

Αλλα Γιωργο πρεπει να συμφωνεις οτι αλλο η παιδικη εργασια ως μεσω μαθησης/διαπαιδαγωγησης και συνησφορα σε καποια "εξοδα" της οικογενειας και εντελως αλλο να φτασει να γινει εξαναγκασμος για την επιβιωση μιας οικογενειας...
οπως π.χ ηταν στην εποχη των πατεραδων μας...τοτε εχουμε γυρισει πολυ πισω...και δεν πρεπει να ειναι αυτο το ζητουμενο...
και αυτο φοβαμαι οτι γινεται πλεον...

Last edited by asotosios; 12-06-2013 at 13:45.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2013, 13:55
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλλα Γιωργο πρεπει να συμφωνεις οτι αλλο η παιδικη εργασια ως μεσω μαθησης/διαπαιδαγωγησης και συνησφορα σε καποια "εξοδα" της οικογενειας και εντελως αλλο να φτασει να γινει εξαναγκασμος για την επιβιωση μιας οικογενειας...
οπως π.χ ηταν στην εποχη των πατεραδων μας...τοτε εχουμε γυρισει πολυ πισω...και δεν πρεπει να ειναι αυτο το ζητουμενο...
και αυτο φοβαμαι οτι γινεται πλεον...

Αυτό ήταν το νόημα του δικού μου ποστ αλλά ο George καταλαβαίνει ότι θέλει
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης