|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι ο "ξανθός" γυιός του αφεντικού, ο οποίος δεν σκαμπάζει και πολλά απο μαθηματικά, αλλά μόλις πήρε την διεύθυνση της Εταιρείας, και σκέφτηκε την γραμματέα του μια δίμετρη κούκλα, που ήξερε ότι έχει βγάλει το πολυτεχνείο να τον βοηθήσει, και έτσι την φωνάζει μέσα.
-Εχεις βγάλει το πολυτεχνείο έτσι δεν είναι? -Μάλιστα -Στα μαθηματικά ήσουν καλή? -Τα αγαπημένα μου. -Ωραία πες μου τώρα, αν σου δώσω 20.000 ευρώ μείον το 14%, πόσα θα αφαιρέσεις? Εκείνη σκέφτεται λίγο και απαντά αποφασιστικά: -Τα πάντα εκτός από τα σκουλαρίκια μου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
"Με ενα γραμμαριο Fairy πλένεις ολα τα πιατα....
Με ενα γραμμαριο κοκα, πλένεις ολα τα πιατα, σκουπιζεις, σφουγγαριζεις, βαζεις σίδερο και κουρευεις ολο το γκαζον...!!! |
|
|||
|
|||
Γίνεται ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο δάσος μεταξύ δυο χελώνων.
Ο αστυνομικός ο οποίος είναι λαγός ψάχνει για αυτόπτες μάρτυρες. Στο τέλος βρίσκει τον σαλίγκαρο και τον ρωτάει τι είχε συμβεί. Ο σαλίγκαρος του απαντάει: - Τι να σας πω κύριε αστυνόμε... όλα έγιναν τόσο γρήγορα... |
|
|||
|
|||
Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο.. Αγναντεύει, αγναντεύει, αγναντεύει..... αγναντεύει.
Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα. Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μ****** ο σκίουρος. Έρχεται κάθετε διπλά και του λέει "καλημέρα σκίουρε". Ο σκίουρος σοκαρισμένος : -Μα καλά αγελάδα δεν είσαι; Τι κάνεις πάνω στο δεντρό; -Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα -Σκίουρος: Μα εδώ είναι πεύκο -Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου...... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 10-09-2009 02:23 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 04-09-2009 05:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 03-09-2009 04:52 |