|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Πως θα περάσει ένας χρόνος χωρίς εσένα στο Βόλο!!! Θα κάνω διάβημα στην υπουργό να σας ξαναφέρει πίσω!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Α. Μίλησα με τον μαγαζάτορα, στην Γατζέα, όποιος μου είπε μεχρι και 25-26 άτομα μπορούμε να τα χωρέσουν σε ενιαίο τραπέζι... Αρα είμαστε οκ από εκεί... Περιμένει την δική μας τελική επιβεβαίωση.... (Κώστα (CP) ανέλαβε .... Β. Μίλησα και με την "GS-KΟΜΠΑΝΙΑ"(), οι οποίοι θα μας κάνουν καντάδες, μετα το γεύμα... Οι άνθρωποι δεν είναι επαγγελματίες, αλλά ΚΈΦΙ θα φτιάξουν. Συν οτι είναι μέλη του FORUM.. (mammdakar & Stathis.G). Τα γνωστά "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"!!! Λεφτά δεν θα μας πάρουν, τους έταξα δύο τσίπουρα στον καθένα και κλείσαμε.... (Γεια σου ρε Νίκο και Στάθη...) ΤΑ "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ" Στάθης, Nίκος, Εμουά και ο Βασίλης (Bill Idol) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε μου τα πλήρη στοιχεία ... δνση... τηλ.... στοιχεία ανθρώπου που επικοινώνησες... κλπ... Επίσης, για την Παρασκευή το βράδυ... προτείνω τσιπουρο... το δίλημμα είναι το εξής... τα καλά τα τσιπουράδικα απ'όσο γνωρίζω... είναι στην περιοχή της Νέας Ιωνιας... μεγαλο τους πλεονέκτημα η ποιότητα... Στην παραλία του Βόλου, το καλό είναι η θέα και το πέρασμα, αλλά τα τσιπουράδικα εκεί είναι πιο tourist.... Γνωρίζω τον Ποσειδώνα και τον Ιωλκό.... τι λες λοιπόν...?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πιο καλύτερο είναι ο Μπόκος στην Ιωνία, στην οδός Μεάνδρου και Ελλησπόντου... Δεν έχω πάει, δεν έχω απόψη αλλά τα η "Βολιώτικη ρεμαλοπαρέα" προτείνει αυτό... Σαφέστατα, οι ντόπιοι, έχουν καλύτερη άποψη by me!!! Τα στοιχεία του μαγαζιού στην Κάτω Γατζέα είναι: Καμάρες ιδιοκτήτης Γιάννης κατι... (Δεν ξέρω..) Τηλ. με pm, θα σου έρθει... Βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού δρόμου.. Θα το βρείτε σίγουρα, γιατι είναι το μοναδικό ανοικτό, σε αυτο το στυλ μαγαζί... Ασε που θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω ούτως άλλωστε (όπως στα Τρίκαλα π.χ) Κάτω Γατζέα Βόλου |
|
|||
|
|||
Τι έχουμε εδώ??? Ξεχαστήκαμε??? Για να ζεσταθούμε.... Συμμετοχές: 1/ CPretenteriS (μονός) --> με BMW R1200GS (Μονόκλινο) 2/ Nikos-x (διπλός) --> με Honda Varadero (Δίκλινο) --> Κατέθεσε 100 € προκαταβολή! 3/ Napgeo (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 4/ Gerakout --> (διπλός) με BMW R1200GS (Χωρίς κράτηση δωματίου!!!) 5/ Evan400f (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο) 6/ Sakis (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο) 7/ REK (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δίκλινο με θέα θάλασσα) 8/ Moby_gr (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δικλινο με θέα θάλασσα) 9/ BMWgogagis (μονός) --> με BMW R1200GS (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο) 10/Teoo (μονός) --> με BMW R1200GS Adventure (Χωρίς κράτηση δωματίου!!!) 11/AntonisD (μονός / διπλός) --> με BMW R1200GS (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο) 12/NIKOS PAPADOPOULOS (Διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο) 13/Michael Chatzilias (μονός) --> με BMW R1200RT (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο) 14/ 15/ 16/ 17/ 18/ 19/ 20/ Σε εκκρεμότητα: 1/ HAWK_46 (μονός, διπλός, τριπλός...??) --> με Honda Deauville 2/ Θα πρέπει να έχω μαζέψει τα χρήματα της προκαταβολής (1 νύχτα) από όλους τους συμμετέχοντες έως τον καφέ της Τετάρτης 27/10/2010. Για πάμε λοιπόοοοοοννννννννν !!!!!!!!!!!!!! Για να βλέπω συμμετοχές.... [/QUOTE] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Αργύρη με τις ομορφιές σου
|
|
|||
|
|||
Για Παρασκευή βράδυ λοιπόν... μας βλέπω στον Ιωλκό για τσίπουρα... και αν έχει όρεξη η παρέα ... χτυπάμε και ένα ποτάκι κάπου εντός Βόλου...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άψογα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!! |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |