GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-10-2010, 21:56
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστή, δυστυχώς η θάλασσα που με χωρίζει απ' το Βόλο, δε μ' αφήνει να σας συναντήσω ... βλέπεις το μενού φέτος έχει Σκόπελο ...
Θα σας "βλέπω" από δω, και θα ταξιδεύω με τη σκέψη. Αλλά στην τελική, αφού υπάρχει ο ARGI, φτάνει για όλους.

Με το καλό να βρεθείτε!
Φούτζι μου, το κενό σου, είναι ανεπλήρωτο, και ΔΕΝ γεμίζει με τίποτα!!!
Πως θα περάσει ένας χρόνος χωρίς εσένα στο Βόλο!!!
Θα κάνω διάβημα στην υπουργό να σας ξαναφέρει πίσω!!!

Παλιό 11-10-2010, 22:20
Moderator

Προεπιλογή Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
CP, καλησπέρα,

Λόγω δουλειάς, δεν μπορώ ακόμη να εγγυηθώ, ότι θα είμαι στην ημερήσια εκδρομή, της τσάρκας του Πηλίου, άλλα, θα προσπαθήσω ύστατα να είμαι... Εάν όχι, τουλάχιστον Σάββατο βράδυ, οποσδήποτε ....
Ομοίως, εαν είστε σύμφωνοι, να δω εάν μπορώ να κανονίσω κατάσταση στην Κάτω Γατζέα, (πριν τα Καλά Νερά), σε γραφικό ταβερνάκι, φαή και ελληνική μουσική, Σάββατο βράδυ, φυσικά μετά το γύρο του Πηλίου....

Εαν συμφωνείτε, πείτε μου, να ξεκινήσω τις διαβουλεύσεις...

Με το καλό να βρεθούμε....

Αργύρης....
Σε συνέχεια του θέματος έχουμε τα εξής

Α. Μίλησα με τον μαγαζάτορα, στην Γατζέα, όποιος μου είπε μεχρι και 25-26 άτομα μπορούμε να τα χωρέσουν σε ενιαίο τραπέζι... Αρα είμαστε οκ από εκεί... Περιμένει την δική μας τελική επιβεβαίωση.... (Κώστα (CP) ανέλαβε ....

Β. Μίλησα και με την "GS-KΟΜΠΑΝΙΑ"(), οι οποίοι θα μας κάνουν καντάδες, μετα το γεύμα... Οι άνθρωποι δεν είναι επαγγελματίες, αλλά ΚΈΦΙ θα φτιάξουν. Συν οτι είναι μέλη του FORUM.. (mammdakar & Stathis.G). Τα γνωστά "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"!!!
Λεφτά δεν θα μας πάρουν, τους έταξα δύο τσίπουρα στον καθένα και κλείσαμε....
(Γεια σου ρε Νίκο και Στάθη...)

ΤΑ "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"
Στάθης, Nίκος, Εμουά και ο Βασίλης (Bill Idol)
Παλιό 12-10-2010, 03:04
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Σε συνέχεια του θέματος έχουμε τα εξής

Α. Μίλησα με τον μαγαζάτορα, στην Γατζέα, όποιος μου είπε μεχρι και 25-26 άτομα μπορούμε να τα χωρέσουν σε ενιαίο τραπέζι... Αρα είμαστε οκ από εκεί... Περιμένει την δική μας τελική επιβεβαίωση.... (Κώστα (CP) ανέλαβε ....

Β. Μίλησα και με την "GS-KΟΜΠΑΝΙΑ"(), οι οποίοι θα μας κάνουν καντάδες, μετα το γεύμα... Οι άνθρωποι δεν είναι επαγγελματίες, αλλά ΚΈΦΙ θα φτιάξουν. Συν οτι είναι μέλη του FORUM.. (mammdakar & Stathis.G). Τα γνωστά "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"!!!
Λεφτά δεν θα μας πάρουν, τους έταξα δύο τσίπουρα στον καθένα και κλείσαμε....
(Γεια σου ρε Νίκο και Στάθη...)

ΤΑ "ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ"
Στάθης, Nίκος, Εμουά και ο Βασίλης (Bill Idol)
Αργύρη μου σ'ευχαριστώ για τις ενέργειές σου... μπορείς να του επιβεβαιώσεις από τώρα ότι είμαστε ΟΚ για το Σάββατο το βράδυ!!!

Στείλε μου τα πλήρη στοιχεία ... δνση... τηλ.... στοιχεία ανθρώπου που επικοινώνησες... κλπ...

Επίσης, για την Παρασκευή το βράδυ... προτείνω τσιπουρο... το δίλημμα είναι το εξής... τα καλά τα τσιπουράδικα απ'όσο γνωρίζω... είναι στην περιοχή της Νέας Ιωνιας... μεγαλο τους πλεονέκτημα η ποιότητα... Στην παραλία του Βόλου, το καλό είναι η θέα και το πέρασμα, αλλά τα τσιπουράδικα εκεί είναι πιο tourist.... Γνωρίζω τον Ποσειδώνα και τον Ιωλκό.... τι λες λοιπόν...??
Παλιό 12-10-2010, 15:51
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αργύρη μου σ'ευχαριστώ για τις ενέργειές σου... μπορείς να του επιβεβαιώσεις από τώρα ότι είμαστε ΟΚ για το Σάββατο το βράδυ!!!

Στείλε μου τα πλήρη στοιχεία ... δνση... τηλ.... στοιχεία ανθρώπου που επικοινώνησες... κλπ...

Επίσης, για την Παρασκευή το βράδυ... προτείνω τσιπουρο... το δίλημμα είναι το εξής... τα καλά τα τσιπουράδικα απ'όσο γνωρίζω... είναι στην περιοχή της Νέας Ιωνιας... μεγαλο τους πλεονέκτημα η ποιότητα... Στην παραλία του Βόλου, το καλό είναι η θέα και το πέρασμα, αλλά τα τσιπουράδικα εκεί είναι πιο tourist.... Γνωρίζω τον Ποσειδώνα και τον Ιωλκό.... τι λες λοιπόν...??
Υπάρχει ο Μονοσάνδαλος, το πιο γνωστό στο Βόλο, αλλά πολύ Τούριστ, προτιμώ Ιωλκό, στην παραλία. Εχει χώρο για τις μηχανές και θέα θάλασσα λιμάνι. Και μεζέδες άπαιχτους!!!
Το πιο καλύτερο είναι ο Μπόκος στην Ιωνία, στην οδός Μεάνδρου και Ελλησπόντου... Δεν έχω πάει, δεν έχω απόψη αλλά τα η "Βολιώτικη ρεμαλοπαρέα" προτείνει αυτό...

Σαφέστατα, οι ντόπιοι, έχουν καλύτερη άποψη by me!!!

Τα στοιχεία του μαγαζιού στην Κάτω Γατζέα είναι:
Καμάρες ιδιοκτήτης Γιάννης κατι... (Δεν ξέρω..)
Τηλ. με pm, θα σου έρθει...
Βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού δρόμου.. Θα το βρείτε σίγουρα, γιατι είναι το μοναδικό ανοικτό, σε αυτο το στυλ μαγαζί... Ασε που θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω ούτως άλλωστε (όπως στα Τρίκαλα π.χ)

Κάτω Γατζέα Βόλου

Παλιό 14-10-2010, 12:51

Τι έχουμε εδώ??? Ξεχαστήκαμε??? Για να ζεσταθούμε....

Συμμετοχές:

1/ CPretenteriS (μονός) --> με BMW R1200GS (Μονόκλινο)
2/ Nikos-x (διπλός) --> με Honda Varadero (Δίκλινο) --> Κατέθεσε 100 € προκαταβολή!
3/ Napgeo (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο)
4/ Gerakout --> (διπλός) με BMW R1200GS (Χωρίς κράτηση δωματίου!!!)
5/ Evan400f (μονός) --> με Honda Deauville (Μονόκλινο)
6/ Sakis (διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο)
7/ REK (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δίκλινο με θέα θάλασσα)
8/ Moby_gr (διπλός) --> με BMW R1200GS Adventure (Δικλινο με θέα θάλασσα)
9/ BMWgogagis (μονός) --> με BMW R1200GS (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο)
10/Teoo (μονός) --> με BMW R1200GS Adventure
(Χωρίς κράτηση δωματίου!!!)
11/AntonisD (μονός / διπλός) --> με BMW R1200GS (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο)
12/NIKOS PAPADOPOULOS (Διπλός) --> με BMW R1200GS (Δίκλινο δωμάτιο)
13/Michael Chatzilias (μονός) --> με BMW R1200RT (Αναμένω επιβεβαίωση για το δωμάτιο)
14/
15/
16/
17/
18/
19/
20/

Σε εκκρεμότητα:
1/ HAWK_46 (μονός, διπλός, τριπλός...??) --> με Honda Deauville
2/

Θα πρέπει να έχω μαζέψει τα χρήματα της προκαταβολής (1 νύχτα) από όλους τους συμμετέχοντες έως τον καφέ της Τετάρτης 27/10/2010.

Για πάμε λοιπόοοοοοννννννννν !!!!!!!!!!!!!! Για να βλέπω συμμετοχές....

[/QUOTE]
Παλιό 15-10-2010, 00:33
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Υπάρχει ο Μονοσάνδαλος, το πιο γνωστό στο Βόλο, αλλά πολύ Τούριστ, προτιμώ Ιωλκό, στην παραλία. Εχει χώρο για τις μηχανές και θέα θάλασσα λιμάνι. Και μεζέδες άπαιχτους!!!
Το πιο καλύτερο είναι ο Μπόκος στην Ιωνία, στην οδός Μεάνδρου και Ελλησπόντου... Δεν έχω πάει, δεν έχω απόψη αλλά τα η "Βολιώτικη ρεμαλοπαρέα" προτείνει αυτό...

Σαφέστατα, οι ντόπιοι, έχουν καλύτερη άποψη by me!!!

Τα στοιχεία του μαγαζιού στην Κάτω Γατζέα είναι:
Καμάρες ιδιοκτήτης Γιάννης κατι... (Δεν ξέρω..)
Τηλ. με pm, θα σου έρθει...
Βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού δρόμου.. Θα το βρείτε σίγουρα, γιατι είναι το μοναδικό ανοικτό, σε αυτο το στυλ μαγαζί... Ασε που θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω ούτως άλλωστε (όπως στα Τρίκαλα π.χ)

Κάτω Γατζέα Βόλου

Γειά σου ρε Αργύρη με τις ομορφιές σου
Παλιό 15-10-2010, 10:57

Για Παρασκευή βράδυ λοιπόν... μας βλέπω στον Ιωλκό για τσίπουρα... και αν έχει όρεξη η παρέα ... χτυπάμε και ένα ποτάκι κάπου εντός Βόλου...
Παλιό 15-10-2010, 11:46
REK Ο/Η REK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΚΑΝΤΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: BMW GS1200 ADV

Απόσπασμα:
Για Παρασκευή βράδυ λοιπόν... μας βλέπω στον Ιωλκό για τσίπουρα... και αν έχει όρεξη η παρέα ... χτυπάμε και ένα ποτάκι κάπου εντός Βόλου...

Παλιό 15-10-2010, 11:51
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Άψογα
Παλιό 15-10-2010, 14:54
Moderator

Απόσπασμα:
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!
Κλειστό θέμα

Tags
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή

Κανόνες καταχώρησης