GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Εκδρομές εντός Ελλάδος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-12-2012, 01:16
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Gύρος τση ΚρήτηS

Αυτά για την ώρα... ελπίζω να το έχετε ευχαριστηθεί ως τώρα! Από την επόμενη μέρα όπως είπαμε έχουν ετοιμαστεί μόνο οι φωτογραφίες. Τα κείμενα ευελπιστούμε να τα έχουμε έτοιμα σε 2-3 μέρες και να την ανεβάσουμε ως το ΣΚ.
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2012, 10:08
dan Ο/Η dan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Γιάννενα
Μoto: F 800 GS

...α ρε σύντεκνοι με κατασυγκινήσατε

η διανυκτέρευση στην Μονή Κουδουμά πριν απο 10ετία είναι απο τις δυνατότερες αναμνήσεις μου.

Δώσε συνέχεια μάστορα...
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2012, 17:32
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dan Εμφάνιση μηνυμάτων
...α ρε σύντεκνοι με κατασυγκινήσατε

η διανυκτέρευση στην Μονή Κουδουμά πριν απο 10ετία είναι απο τις δυνατότερες αναμνήσεις μου.

Δώσε συνέχεια μάστορα...
Να'σαι καλά Θάνο.. Και φαντάσου, όταν μου μίλαγες εσύ για Αστερούσια εγώ δεν είχα δει ακόμα τίποτα!!

Λίγη υπομονή και θα την δεις και την Μονή Κουδουμά, είναι στο πρόγραμμα της 4ης μέρας. Απλά έχει πέσει τρελό χώσιμο με τη δουλειά γιαυτό πάει σιγά σιγά..
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2012, 22:13
GO. Ο/Η GO. βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μoto: VARADERO THE 4TH

..Mας εχει πεθανει ρε κοπελι!Ζηλευω απιστευτα!Περιμενουμε την συνεχεια!Τι να πω...1000 μπραβο δεν φτανουν...
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2012, 22:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GO. Εμφάνιση μηνυμάτων
..Mας εχει πεθανει ρε κοπελι!Ζηλευω απιστευτα!Περιμενουμε την συνεχεια!Τι να πω...1000 μπραβο δεν φτανουν...
Ευχαριστούμε Γιώργη, άντε κατέβα το καλοκαίρι να πάμε με το Varadero λίγο Αστερούσια...
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2012, 12:40
GO. Ο/Η GO. βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μoto: VARADERO THE 4TH

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστούμε Γιώργη, άντε κατέβα το καλοκαίρι να πάμε με το Varadero λίγο Αστερούσια...
To εχω στο προγραμμα Γιαννακη!!
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2013, 19:27
manos13

Μέρα 4η - Δευτέρα του Πάσχα 16 Απρίλη 2012

4η μέρα του Gύρου τση ΚρήτηS και πολύ πριν τα ξυπνητήρια μας ενοχλήσουν έχουμε σηκωθεί γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για την σημερινή μας περιπέτεια...
Η διαδικασία γνωστή, μαζεύουμε τις σκηνές, πίνουμε το καφεδάκι με το πρωινό μας και ξεκινάει η συζήτηση... ή μήπως ξεχνώ κάτι...;;;

Μάνος (και ενώ έχω μαζέψει την σκηνή μου και ώρα): άντε ρε Γιάννη θα τελειώσεις με το μάζεμα της σκηνής.....
Γιάννης: σε δυο λεπτά τελειώνω...
Μάνος: ναι ναι, ξέρω... άιντε το πρωινό σε περιμένει....

μετά από 15 λεπτά...

Μάνος: ρε Γιάννη εκεί πάνω δεν είναι ο καταρράκτης του Αμπά;
Γιάννης: μισό λεπτό, πακετάρω την σκηνή και έρχομαι...
Μάνος: πφφφφφ... (χμμμμμμμ εκεί είναι καλά το θυμάμαι)... Γιάννη θα πάμε στον Αμπά σήμερα...

και επιτέλους ο Γιάννης έτοιμος με το στρατιωτικό καφεδάκι στο χέρι...

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2013, 19:27
manos13

Και μετά λοιπόν την καθιερωμένη καθυστέρηση του να μαζέψει ο Γιάννης και την συζήτηση μας, ήρθε η ώρα για περιπέτεια... ξεκινάει η ανάβαση και μερικές εκατοντάδες μέτρα μετά έχω το ίδιο συναίσθημα που με κυριεύει όποτε βρίσκομαι στον τόπο τούτο... σήμερα θα καταλάβετε τι πάει να πει Αστερούσια και γιατί τα θεωρώ την ομορφότερη οροσειρά της Κρήτης... (αν στο Βάι απόλαυσα το ωραιότερο πρωινό καφέ στο φοινικόδασος, σήμερα ήταν η μέρα για την ωραιότερη πρωινή οδήγηση)...

Αριστερά στην φωτογραφία διακρίνεται ο δρόμος απ τον οποίο ήρθαμε χθες και ακριβώς μπροστά μας αυτός που σήμερα φεύγουμε... πολύ πέταλο λέμε...

Ανεβαίνοντας ψηλά με θέα τον χωματόδρομο που λίγα λεπτά πριν περνούσαμε και φυσικά το απέραντο γαλάζιο...

Και μπροστά μας προς την δυτική πλευρά τα επιβλητικά βουνά που λες και τα έκοψαν απότομα λίγο πριν βουτήξουν στην θάλασσα...

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2013, 19:28
manos13

Ο ήλιος έχει ξεπροβάλει και με το που ξεμυτίζει από τις κορφές αρχίζει τα παιχνίδια του πάνω στην θάλασσα και στις κορφές των βουνών χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες λες και έχουν εγκαταστήσει μόνιμα το photoshop στην περιοχή μαζί με τον καλύτερο χειριστή του....

Αμέτρητες οι στάσεις μας για φωτογραφίες αλλά όσες και αν σας δείξουμε με τίποτα δεν μπορείς να καταγράψεις το τοπίο που μαζί με τις μυρωδιές και το οξυγόνο συνθέτουν την απολυτή ικανοποίηση για την αγάπη που τρέφει ένας άνθρωπος για την φύση και την μοναδικότητα της...

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2013, 19:29
manos13

Συνεχίζοντας μερικές εκατοντάδες μέτρα φτάνουμε στην κορυφή και λίγο πριν το χωρίο Παράνυμφοι ο Γιάννης δεν μου χαλάει χατίρι. Στρίβουμε αριστερά στον μοναδικό τσιμεντόδρομο, ανοίγουμε μια πόρτα που έχει τοποθετήσει ένας βοσκός, συνεχίζουμε για λίγο ακόμα και φτάνουμε στον καταρράκτη Αμπά....

Παρκάρουμε τις μηχανές κάνουμε δέκα βήματα και μπροστά μας ο καταρράκτης του Αμπά με το νερό να πέφτει από 145 μέτρα ύψος. Λίγοι γνωρίζουν ότι το απροσπέλαστο αυτό σημείο των Αστερουσίων φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό αρπακτικών πτηνών στην Ευρώπη. Τα πουλιά βρίσκουν καταφύγιο στο φαράγγι του Αμπά, μακρυά από τον άνθρωπο και κοντά στο νερό, που λείπει από τα Αστερούσια...

μια αναμνηστική φώτο...

και στρέφοντας τον φακό νότια οι Τρεις Εκκλησιές που είχαμε διανυκτερεύσει το προηγούμενο βράδυ.

Reply With Quote
Απάντηση

Tags
gύρος τση κρήτηs

Κανόνες καταχώρησης