|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !!
αντε με το καλο να παμε και να γνωριστουμε καλυτερα!πολυ ευχαριστα τα νεα...να που το συμπαν συνομωτισε!δεν σε ξερω προσωπικα παρα μονο απο τον Δημητρη (arka) που μου ειπε τα καλυτερα!Να' ναι η τελευταια πικρα οπως προανεφερε ο αλεκος πιο πανω!
|
|
|||
|
|||
Χρήστο,κάθε εμπόδιο για καλό!!!Και εύχομαι να πάθεις γρήγορα οτι έπαθα και εγώ...Άσε ντρέπομαι, δε το λέω σε κανένα...Εδω και μια εβδομάδα είμαι συνταξιούχος...Μη γελάς,νόμιμα.Βαρέα-ανθυγιεινά,στρατός,ηλικία 56,τη προλάβαμε τη σύνταξη.Νά είμαστε καλά να τη χαρούμε!!!Και τα ταξίδια-ταξίδια,βεβαίως-βεβαίως...
|
|
|||
|
|||
δεν μιλαω σε συνταξιουχους...
ευχαριστω Γιωργο μου νασαι καλα, αντε να κανουμε κανενα ταξιδι μαζι παλι, γιατι,μπορει να μη μιλαω, αλλα ταξιδευω με συνταξιουχους |
|
|||
|
|||
αφιερωμενο στον ρομαντικο κορινθιο"
|
|
|||
|
|||
ενημερωνω τους συνταξιδιωτες,
για να μη στελνω π.μ.,στον καθενα χωριστα, οτι δεν υπαρχει αλλαγη στην ημερομηνια αναχωρησης, ετσι αναχωρουμε οριστικα 9 Ιουλιου απο Αθηνα για Γιαννενα, οπως ηταν αρχικα προγραμματισμενο η περιπετεια τωρα ξεκινα, οπως λεει και ο Κωστας ο τσομπανης |
|
|||
|
|||
Μια αφελης ερωτηση και συγγνωμη κιολας αλλα με τρωει μερες να την κανω!!
Εστω και τελευταια στιγμη γινεται συμμετοχη ενος ατομου? Ειναι δυσκολο να γινει? |
|
|||
|
|||
στην περιπτωση που εχουμε κλεισει ξενοδοχεια,
επειδη ειμαστε πολλα ατομα και δεν ειναι ευκολο να βρισκεις σε ενα μερος 8 δικλινα...,ειναι δυσκολο, προς το παρον δεν εχουμε κλεισει τιποτα, αν ερθεις την τελευταια στιγμη και εχεις την διαθεση να ψαξεις μερος για να κοιμηθεις, αν εκει που εχουμε κλεισει δεν εχει δωματιο, τοτε δεν υπαρχει προβλημα,ελπιζω να μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καθόλου, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και υπομονή για τις όποιες δυσκολίες στο διάβα μας Με τα ξενοδοχεία υπάρχει ένα θέμα,αφού οι τιμές που βρίσκουμε για να κλείσουμε (όταν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια) είναι απαγορευτικές. πιθανόν θα προχωρήσουμε χωρίς να έχουμε κάνει κράτηση και με ανοιχτό πρόγραμμα. εξάλλου πάντα έχουμε βρει δωμάτια σε αυτές τις περιοχές ακόμη και στην φουλ σαιζόν. και στην τελική ίσως είναι καλύτερα έτσι.χωρίς τρελες δεσμεύσεις για την διανυκτέρευση η περιπέτεια ξεκινάει λέμε |
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετοχών 1. Tsompanis μονός 2.Klangefurt διπλός 3.Ramiod μονός 4.Aleckan διπλός 5.Lepanto διπλός 6.Αlexandros81 διπλός 7.Αnt.spil μονός |
|
|||
|
|||
και εγω συμφωνω μαζι σου Κωστα,
αν φτανουμε στους προρισμους μεχρι τις 5 η 6 ωρα το απογευμα δεν θα εχουμε προβλημα να βρουμε δωματια, αν ξεκιναμε το πρωι 9 η ωρα και βλεποντας μερη, το μεσημερι να τρωμε κατι ελαφρυ οπως κανενα σαντουιτς, για να μη οδηγαμε με βαρυ στομαχι , θα φτανουμε στον προρισμο μας νωρις, θα κανουμε το ντουζακι μας, θα κανουμε την βολτα στα κοντινα αξιοθεατα και το βραδυ γυρω στις 9 θα τρωμε καλα, με τις μπυριτσες μας την συζητηση και το χαβαλε και θα πηγαινουν για υπνο οσοι θελουν... συνηθως εγω ετσι ταξιδευω, αλλα δεν σημαινει οτι θα επιβαλω την αποψη μου... οτι αποφασισει η παρεα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 18:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 23:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 17:20 |