|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Απόσπασμα:
Για την συμπίεση που μου είπες, πάνω από 12,5¨1 είναι λάθος, θα πνίγεται στις ψηλές και θα σου βγάλει κροτάλισμα με πειράκια σε θερμοκρασίες ασε που μπορεί να σπάσει το μοτέρ. Επίσης σκέψου για κλαπέτο που φοράνε τα 2010 μοντέλα και μετα, αν και νομίζω ότι ένα απλό μεσαίο σε βγάζει από πολλους μπελάδες. Με τα εκκεντρα τι έκανες ? βύθισμα κλπ. Πιστεύω να μη πείραξες την διάρκεια γιατί δεν έρχεται με τίποτα στο πρόγραμμα και παμε στο πρόγραμμα συμβιβαστικά σε μία εύρθυθμη λειτουργία με πολλή άκαυτη βενζινη. Εκεί θέλεις άλλον εγκέφαλο με μεταβλητή προπορεία σπινθηρα που συνθως ΄ερχεται πακέτο με του εκκεντροφόρους από τον προμηθευτη. Τελος υπολόγιζε peak στις 8.200-8.300 και 110-112 άλογα στη ρόδα ..και τις 9.000ρες με τον αερόψυκτο απλά ..ξέχασέτες.. Last edited by JohnGS1100; 19-06-2013 at 01:33. |
|
|||
|
|||
δηλαδη δεν εχει να κανει τι φοραμε στο μηχανακι απλα σου στελνουμε τον εγκεφαλο και τον προγραμματιζεις??? οτι τελικο και οτι φιλτρο και να φοραμε ειναι το ιδιο??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό είναι να ξέρει τον τύπο, αλλά γενικά , επειδή το πρόβλημα των gs είναι το φτωχό μίγμα και το μικρό αβάνς, σε κάθε περίπτωση το αναβαθμισμένο πρόγραμμα θα δουλέψει καλύτερα. Μια μικρή επισήμασνη για την κατανάλωση. Θα ισχύει ότι λέει ο john1100, μόνο στην περίπτωση που ο κάτοχος οδηγεί όπως πριν! Αν εκμεταλλευτεί την περίσσια ροπής και δύναμης κι αρχίσει τα "γούστα", οικονομία ΔΕΝ θα δει. Απλά, αναλογικά πάντα, ΑΝ το μηχανάκι το πήγαινε έτσι (ή κάπως έτσι) και πριν το πρόγραμμα, θα έκαιγε περισσότερο. Αν είναι όμως εγκρατής και οδηγεί με την ίδια ταχύτητα, τότε θα δει και καλύτερη κατανάλωση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να συμπληρώσω ότι το πρόγραμμα φτιάχνεται κατάτα γούστα του αναβάτη, έχουμε επιλογές για μεγιστη οικονομία στις μεσαίες για μέγιστες ροπές - επιδόσεις φυσικά με γνώμονα πάντα το τι φοράει αφτερ μαρκετ το μηχανάκι, δηλ. ελευθερο φίλτρο, εξάτμιση κλπ κλπ |
|
|||
|
|||
Με τα διπλοεκκεντρα 2010+ εχεις βγαλει ακρη; Ιδια ecu φορανε με τα προ 2010 μοντελα;
LELO-phone |
|
|||
|
|||
Γίνεται και εκεί κάποια βελτίωση, αλλά περισσότερο fintuning, το πρόγραμμα στα μοντέλα μετά του 2010 με τους διπλούς εκκενροφόρους είναι διορθωμένο και αρκετά βελτιωμένο από το εργοστάσιο..
Τωρα αν κάποιος βάλει Κ/Ν και ελευθερη εξάτμιση καλό είναι να δώσουμε λίγο μίγμα να έρθει στα φυσιολογικά του και να μη δουλεύει στεγνά. |
|
|||
|
|||
Στην εγνατια οδο χθες κατι του ελειπε του δικου μου....χαχαχαχαχα!!!
|
|
|||
|
|||
Έφυγε το λάστιχο από το σπιναρισμα ;
....εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Με έχει πιάσει μια φαγούρα, μήπως δουλεύει στεγνά κ το δικό μου, Γιάννη....
Μήπως να το οργανώναμε? |
|
|||
|
|||
Με κόλλησε ο Χάρης, μιλάμε για φαγούρα.
|
|
|