|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Markas&yns παρουσιάζουν: Μοτοκάμπινγκ στην Ορεινή
α ρε Γιάννη...πως τα λες βρε κοπέλι... αχαχαχα.. ωραιοι ρε μπράβο σας... με βλέπω και εμένα το καλοκαίρι Κρήτη ...σας ποθύμησα και έχω και πρόσκληση από αγαπημένο φίλο! Last edited by siraxanz; 31-10-2013 at 01:07. |
|
|||
|
|||
Καμιά ώρα μετά, καμιά 150αριά μέτρα ψηλότερα και 4 στάσεις αργότερα αποφάσισα ότι μάλλον σήμα δεν πρόκειται να βρω... Κάλυψη που αγγίζει το 100% σου λέει μετά... Αν έμενα μόνιμα εδώ δηλαδή δεν θα είχα ίντερνετ να το κάνω σαν την μαντινάδα “Θα βάλω υπολογιστή στης μάντρας το μιτάτο, για να πουλώ στο ίντερνετ το γάλα τω προβάτω”; Ας απολαύσουμε τουλάχιστον την θέα... Εδώ φαίνεται ο δρόμος μέχρι το ψηλότερο σημείο που φτάνει καθώς και ο χώρος της κατασκήνωσης χαμηλά.
|
|
|||
|
|||
Μάταια προσπαθούσα να διακρίνω το ζεύγος να ανεβαίνει προς την κορυφή. Κάτι τέτοιες στιγμές σου λείπει ο μπανιστηρο300άρης... (Σταύροοοοοοο!!!! Μαζί με τον σταθερό 1.8 θέλω και μπουρί τηλεφακό!)
Μωρέ λες να τα είχα καταφέρει κι εγώ αν πήγαινα μαζί τους; |
|
|||
|
|||
Ποιος ξέρει...
|
|
|||
|
|||
Αφού χόρτασα θέα κατέβηκα την πλαγιά σε 10 λεπτά με μικρά πλάγια πηδηματάκια και περίμενα στην σκιά της σκηνής μου τα παιδιά να επιστρέψουν. Είχε μεσημεριάσει πλέον και ο ήλιος δεν αστειευόταν, ιδιαίτερα σ'αυτό το υψόμετρο.
|
|
|||
|
|||
(Η συνέχεια από τον Marka αύριο...)
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια! |
|
|||
|
|||
Η συνέχεια...
|
|
|||
|
|||
Και εμείς όμως, σε φάση επιστροφής είμαστε πλέον, παρά το ότι δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε τη καταπληκτική θέα. (Ο ημικυκλικός σορός από πέτρες έχει φτιαχτεί από ορειβάτες που διανυκτέρευσαν εδώ πάνω και προσφέρει κάποια προστασία από τον αέρα. Αλήτες, αντί να προσθέσουν τις πέτρες μπας και φτάσουν οι Πάχνες τον Ψηλορείτη τις μαζεύανε για να προστατευθούν από το κρύο ).
|
|
|||
|
|||
Και τι θέα!!! (παρατηρήστε ότι βλέπουμε τη θάλασσα πάνω από τα βουνά παντού εκτός από την ανατολή λόγο του Ψηλορείτη αλλά και του μακρόστενου σχήματος της Κρήτης)
Εδώ βλέπουμε δυτικά-βόρεια. (κλικάροντας ανοίγει σε πλήρη ανάλυση) |
|
|||
|
|||
Βόρεια-Ανατολικά
(κλικάροντας ανοίγει σε πλήρη ανάλυση) |
|
|