|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Τα προσωπικά σας στοιχεία μην τα γράφετε στο φόρουμ !!! ΜΟΝΟ με pm προς την Μαρία (Troublemaker) ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
To φερνω παλι στην επιφανεια για να μην ψανετε μεσα στο νημα, οποιος κανει καταθεση να με ενημερωνει με ενα π.μ και να μου γραφει ονοματεπωνυμο, διευθυνση κ κινητο τηλεφωνο. Διευκρινιζω για να ειμαστε δικαιοι προς ολους, τελευταια μερα καταθεσης η Παρασκευη 22 Νοεμβριου! |
|
|||
|
|||
ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ;
|
|
|||
|
|||
Προλαβαινεις-δε προλαβαινεις!
Σε καταχωρω στη λιστα μονο δεν ξερω αν ειδες η καταθεση θα πρεπει να ειναι ως την Παρασκευη το αργοτερο. Αν την κανεις στειλε μου ενα π.μ με τα στοιχεια που την εκανες κ μην ξεχασεις να βαλεις ονομα στην καταθεση οπσδηποτε! 10 ευρω συν 2 για τα ταχυδρομικα συνολο 12 |
|
|||
|
|||
Μαρια προλαβαινω ?θελω και γω ενα μπλε!
|
|
|||
|
|||
Μαρια ενα ακομη μαυρο ,συνολο δηλαδη δυο,ενα μπλε και ενα μαυρο,το μπλε το χα παραγγειλει παλαιοτερα...ευχαριστω...τι ποσο καταθετω τελικα,πως θα αποσταλουν θεσσαλονικη;
|
|
|||
|
|||
Προλαβαινετε ολοι οσοι εχετε την δυνατοτητα να κανετε καταθεση ως την Παρασκευη, εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Αρκει μονο να μην γινει τελευταια μερα καποια καταθεση μεσω web γιατι τις περισσοτερες φορες θελει τουλαχιστον μια εργασιμη οποτε δε θα μπορεσω να κανω την παραγγελια εγω μετα αμεσα...
Απόσπασμα:
Για να μην παρεξηγηθω,δεν ξερω αν και με τι συσκευασιες θα ερθουν οποτε αν τυχον μου βγουν οι ξεχωριστες αποστολες λιγοτερες απο οσο σας εχω "χρεωσει", μαζι με τα ρολογια θα σας στειλω κ ο,τι προκυψει σε ρεστα.αν δλδ ενα ρολοϊ χωραει σε προπληρωμενο του ενος ευρω (καπου εκει εχει) θα σας επιστρεψω χρηματα πισω. |
|
|||
|
|||
οκ Μαρια βαλε και εμενα στη λιστα για ενα μπλε, αυριο κιολας σου κανω καταθεση 12 ευρω.
|
|
|||
|
|||
Καταθεση ΟΚ απο μενα καλημερα
|
|
|||
|
|||