|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΙΡΑΝ …λοξοδρομώντας με 4 γαλαζοελικόφρονες"
Όλη η ρακή που βγάλαμε στο καζάνι το Νοέμβρη δεν φτάνει για να σε κεράσω... Αυτό με τα βυζιά που έβαλε ο Κώστας παραπάνω υπολόγισέ το να το "λέει" η... Samantha Fox...
|
|
|||
|
|||
θα σε αβαντάρω εγώ βρε...με το ΚΤΕΛ
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, θα ήθελα πάρα πολύ να μου δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή να γνωρίσω τη σύζυγό σου! Να γνωρίσω από κοντά τον άνθρωπο που κατάφερε να σε κρατήσει δίπλα της για μια ολόκληρη ζωή!!!
Σ’ ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για άλλη μια φορά για τα συναισθήματα που μου χάρισες με αυτό το αντιταξιδιωτικό σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ώστε τέτοια λάσπη μΕ ρίχνουν οι φίλοι μου? Τα γυναικεία σουτιέν έχουν μέγεθος… . . …η συκοφαντική κομπορτεμάν των φίλων μου, δυστυχώς, ΔΕΝ έχει! Απόσπασμα:
...για τέτοιο ...ελεεινό υποκείμενο μιλάμε! Last edited by Uriah Heep; 10-02-2011 at 15:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τις ρακές που μΕ έχεις τάξει, αισθάνομαι υπόχρεος μέχρι μυελού οστέων!!! Αν μου έστελνες την Samantha στον Χολομώντα, να την φιλοξενήσω μερικές μέρες, . . . …μπας και ανταποδώσω στο ελάχιστο? |
|
|||
|
|||
στιγνή δολοφονική γραφή! γείτονα είσαι μεγάλη λέρα... |
|
|||
|
|||
Επι τέλους, . . . . . . . ...άρχισε η αυτοεκτίμησή μου ν΄ανεβαίνει! Σ΄ευχαριστώ για το compliment! |
|
|||
|
|||
!!
Βασιλη το'χει το ονομα σου μΕ φαινεται και σε τραβα ανεξελεγκτα ανατολικα!!
Απολαυσε το!! (και εμεις μαζι σου if you don't mind) Last edited by paschalis; 10-02-2011 at 23:05. |
|
|||
|
|||
"Φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ #######ς."
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |