|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες,Καληνύχτες - Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
Απόσπασμα:
Κaτια σαν αυτό ...... ..... και όχι τον καπετάνιο ....
|
||||
|
||||
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπααααα φίλε Νίκο..... νεκρά τα πράγματα στο καράβι... μόνο μούτσους είχε.... οι οποίοι έψαχναν ασταμάτητα το Θεολόγο...... Τυχαίο...?? Last edited by CPretenteriS; 06-08-2010 at 19:14. Λόγος: διορθωση |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν Χανιωτάκια..... όλο λόγια είστε... μέχρι και τηλέφωνα σας πήρα και δεν απαντούσατε.... ξέρετε εσείς ποιοι........
Το πρόγραμμα σήμερα έχει ως εξής... Φαγητό και ανάπαυση τώρα... για λίγο.... και μετά προτείνω είτε κουκουβάγια για καφέ και γλυκό... είτε παλιό λιμάνι.... τι λέτε?? Για ρίξτε κανα τηλέφωνο να συνενοηθούμε επιτέλους..... ή μήπως φοβάστε από αυτά που έχετε ακούσει το Λεοντόκαρδο και το commander να λένε για μένα?? Είναι όλα ψεύδη!!! Όσο για το βράδυ.... δε θέλω να επαναλαμβάνομαι..... Villa Mercedes (ισως και Μύλος τα ξημερώματα)... Αναμένω.... |
|
|||
|
|||
Εγω υπαρχω να επιβεβαιωσω για το θεολογο,για σενα Κωστακηηη!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο (GEOK) και Γιάννη (Jmar) χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι ευχαριστώ πολύ για τον καφέ!!!
Θα τα πούμε σε 2 ωρίτσες στο Villa... για να δούμε πως φαίνεται το ξημέρωμα απ´ την Αγ.Μαρίνα... : |
|
|||
|
|||
Γιώργο (GEOK) και Γιάννη (Jmar) χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι ευχαριστώ πολύ για τον καφέ!!!
Θα τα πούμε σε 2 ωρίτσες στο Villa... για να δούμε πως φαίνεται το ξημέρωμα απ´ την Αγ.Μαρίνα... : |
|
|||
|
|||
Προσέχετε μου τον ναργηλορουφηχτή μην μου τον μεθύσετε......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 20:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 17:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |