|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Το έβαλα κι εγώ το φτεράκι...
Να ευχαριστήσω κατ' αρχήν όλους όσους βοήθησαν ώστε να κατασκευαστεί, δοκιμαστεί... και τα τρεξίματα των admins ώστε να φτάσει στα χέρια μας... Η τοποθέτηση του....?? 10 λεπτά μόλις.... Έβαλα κι ένα πρόσθετο στο εμπρός φτερό... ώστε να ησυχάσουμε και απ΄τις μπροστινές λάσπες... Τώρα δε μένει παρά να τα δοκιμάσουμε ..... οπότε... ένα καλό πλύσιμο... και αναμένουμε τας βροχάς... Last edited by CPretenteriS; 22-10-2010 at 02:31. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μεγειά Κωστή ....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το φτερό δοκιμάστηκε και με τακούνια σε λάιτ βόλτα στο χώμα και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστούμε τον Χρίστο για την τοποθέτηση και τον δανεισμό του φτερού ώστε να το δοκιμάσουμε και με χωμάτινα λάστιχα, και το δεύτερο πειραματόζωο Vasofra (φαντάζομαι πώς θα του τα έκανε ο Βασίλης μέχρι να το βάλει) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν εχω ΕΣΑ
Last edited by gandreas; 24-10-2010 at 11:06. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχω μόνο το κλασικό, την απόσβεση ή προφόρτιση αν το θυμάμαι καλά.
Αν σε παραξενεύει η ταλάντωση σκέψου ότι χοροπηδάμε πάνω στην μηχανή 200 κιλά ‘’καθαροί μύς’’ τουλάχιστον (εγώ συν τον Vasofra) τι να σου κάνει η ανάρτηση!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aπ ότι βλέπω, το φτεράκι έχει θεαματικά αποτελέσματα! .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |