|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Άριστη πρωτοβουλία.Μακάρι να πετύχει.
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
+1150 |
|
|||
|
|||
Καλημέρα.Ψάχνω για αγορά μπαταρίας αυτοκινήτου.Πριν ρωτήσω στην αγορά υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που εμπορεύεται μπαταρίες αυτοκινήτων?
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ARMADILLO ΜΕ CASUAL ΡΟΥΧΑ (DIESEL,PEPE JEANS, ANDY WARHOL,PAUL FRANK...)ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM.TA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ 18-20 ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 56 |
|
|||
|
|||
Πετάει η ομάδα . Μπράβο και πάλι για τις προσφορές σας . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπον η κινηση αυτη ειναι πολυ καλη.Ειμαι φωτογραφος και θα χαρω πολυ να προσφερω τις υπηρεσιες μου με εκπτωση απο 10-20% αναλογως το προιον.
|
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητήρια μου σε όλους σας, αυτό θα πει "οικογένεια Gs forum" :sm5:
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολη την παρεα κι απο εμενα!! Πολυ καλη η κινηση σας αυτες τις δυσκολες εποχες!!
Ονομαζομαι Νικολας και εχω την μεταφορικη εταιρια ΔΡΟΜΕΑΣ και προσφερω σε ολα τα φιλαρακια του φορουμ εκπτωση 20% σε μεταφορες και μετακομισεις. Φυσικα οποιος θελει μεταφερουμε και την αγαπημενη του μπουμπου η και οποια αλλη μηχανη θελει . Να στε ολοι καλα!! |
|
|||
|
|||
Χαιρετώ τη παρέα του forum, ονομάζομαι Κώστας Αλεξόπουλος και έχω
φανοποιιο -βαφείο αυτοκινήτων μοτοσυκλετών προσφέρω σε όλα τα μέλη του gsforum έκπτωση και ειδικές τιμές σε εργασίες βαφής! ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΒΑΦΕΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΐΑ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |