|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
Καλημέρα σε όλους,
κοιτάζω τα δεδομένα για τον καιρό του ερχόμενου Σ/Κ και φαίνεται ότι ο καιρός θα έχει συννεφιές και θερμοκρασία από 11C εώς 19C. Πιστεύω ότι ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι και δεν θα μας χαλάσει την απόδραση μας. |
|
|||
|
|||
καλά να περάσετε όσοι εκδράμετε, θα είναι φανταστικά!
Χάρη αν με είχες συμπεριλάβει, σε παρακαλώ να με "σβήσεις" , δε θα μπορέσω να έρθω. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, δυστυχώς λόγω θέματος υγείας δεν θα είμαι παρών
Χάρη θα μιλήσουμε για να σ ενημερώσω....... |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς φίλοι μου έχω άσχημα νέα. Προέκυψε μία οικογενειακή υποχρέωση την οποία δεν μπορώ να την αποφύγω με συνέπεια να μην μπορέσω να έρθω μαζί σας σε αυτή την ονειρεμένη βόλτα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη και ειδικά τον Πέτρο για όλα. Σας εύχομαι να περάσετε ονειρεμένα όλοι σας. |
|
|||
|
|||
μια ερωτηση, για να επιβαιβεωσω την κρατηση για τα δωματια πρεπει να παρω τηλ εγω την ιδιοκτητρια? για το σαββάτο
|
|
|||
|
|||
Οι προβλέψεις καιρού για την Κυριακή φαίνονται καλές, γενικά για Σάββατο δείχνει συννεφιές, την Κυριακή ανοίγει και το μόνο ενοχλητικό είναι τα 5 μποφώρ που δείχνει για το μεσημέρι.
Αυτό ίσως είναι και καλό γιατί θα μας δείξει(σε όσουε περπατήσουμε μέχρι εκεί) , θα μας δείξει το πραγματικό πρόσωπο του Κάβο Ματαπά... Μίλησα σήμερα με τον Ξενώνα και μου ζήτησε να συγκεκριμενοποιήσω τα δωμάτια, βασικός λόγος να τα έχει έτοιμα και καθαρά! Επίσης διευκρινίστε όσοι έρθετε διπλοί με τις γυναίκες σας να ετοιμάσει king size double beds Διευκρινίστε ποιά δωμάτια(δίκλινα) πρέπει να είναι με 2 μονά κρεββάτια! Βάσει της παρακάτω Λίστας θα ζητήσω για την διαμονή του Σαββάτου:
Ο ξενώνας έχει 30 δωμάτια, φαντάζομαι και τελευταία στιγμή να αποφασίσει κάποιος θα βρει άνετα διαμονή! ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ lepanto ένα δικλινο anegis μονόκλινο παρακαλώ. MARK(? για Κυριακή) VDR Κυριακή Arkas SenseiG(?) 50-50 για Σαββατο Gasgs HAWK 46 Κυριακή Akis(Για να δούμε) Alkis83 kokkinos1 KOSTIS-GS ....ένα δικλινο kostas1200 dimitris arazos 50-50 για ΣαββατοΚυριακή Lepanto ii ενα δίκλινο angelthing Σάββατο σε δικλινο(rigi) panagiotis.farmer aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο tom ένα δικλινο figus nanoshophellas ένα δικλινο BMW 1150 RT Lazaros28 (anyparxeiendiaferon … eimaikgwmesa) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) Zissimo Zervas ένα δικλινο peterv steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... alekni ....για τρίκλινο (τετράκλινο) gabizarksertao... ένα δίκλινο rigi Σάββατο σε δικλινο (angelthing) GeorgeP Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... Το πρόγραμμα του Σαββάτου 23/11/2013: Συγκέντρωση διόδια Ελευσίνας από 8.30 με αναχώρηση 8.55 Ταξίδεμα προς Μάνη Στάσεις για καφέ και φαγητό θα αποφασιστεί από την παρέα του Σαββάτου επί τόπου και εκ των ενόντων Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ελεύθερο απόγευμα για βολτίτσες προς Οίτυλο Αρεόπολη κλπ.. Βραδυνή συγκέντρωση σε ταβερνάκι πλησίον του ξενοδοχειου (για ευνοήτους λόγους ) Το πρόγραμμα της Κυριακής 24/11/2013 για τους διήμερους: Πρωινός χαβαλές στο ξενοδοχείο... Συνάντηση κατά τις 11.00 με τους μονοήμερους! Ταξίδεμα προς Κάβο Ματαπά και περπάτημα έως το Ακροταίναρον! Επιστροφή δια μέσω Κώτρονα! Το πρόγραμμα της Κυριακής 24/11/2013 για τους μονοήμερους: Αναχώρηση από τα διόδια το αργότερο 07.30 Η διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο από Διόδια είναι 3 ώρες Σας περιμένουμε το αργότερο στις 11.00 στο ξενοδόχείο! Μετά κοινό πρόγραμμα! Αυτά και κάθε παρατήρηση δεκτή και συζητήσιμη Μόνο διπλοτσεκάρετε τις συμμετοχές να ξέρουμε τι γίνεται, γιατί λόγω προσωπικών περιπετειών τα έχω και λίγο χαμένα.... Last edited by siraxanz; 19-11-2013 at 20:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πιθανόν να της στείλω ενα ποσόν αν μου ζητήσει, αλλά μάλλον δεν θα ζητήσει... Το βράδυ που θα της πω τελικά δωματια κλπ, θα το δουμε με προκαταβολές! Γενικά η ιδέα είναι να πληρώσει ο καθένας όταν φτάσουμε εκεί! |
|
|||
|
|||
Εμενα στη λίστα γιατί δε με έχει διπλό στο Πύργο;
|
|
|||
|
|||
Έτοιμος
και ρίξε τα σύρματα να μας πουν όσοι έρθουν μετά γυναικός να το σενιάρουμε όπως πρέπει! Last edited by siraxanz; 19-11-2013 at 16:12. |
|
|||
|
|||
Αύριο μετά το καφε της Τετάρτης
|
|
|