|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Κατσικάκι σωστότερα
|
|
|||
|
|||
Να σε κατι τετοια τους χαιρομαι τους mods!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χμμμμ.... Δε νομίζω Γιάννη! Ακόμα κι αν οι οικοδεσπότες σιωπούν, στη "διαφήμιση " του φόρουμ στο φατσομπούκι, αλλιώς το παρουσιάζουν Μόνο για ταξίδια και εκδρομές ανεβάζουν link και φώτο από το φόρουμ. Αν ήταν έτσι όπως λες, δε θα ήταν όπως είναι στο facebook!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τη γνώμη μου εξέφρασα. Κι αν κολλάτε στις λέξεις πραγματικά δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό! Τους χαιρετισμούς μου στον Κώστα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 και φέρνω παράδειγμα το χθεσινό μεταξύ ploigos και paschalis, σε άλλο νήμα , αυτό με τα πρόστιμα.... Καλό είναι να διαβάζουμε καλά πριν απαντήσουμε κάπου! Και να σκεπτόμαστε δις, ή και τρίς αυτό που θέλουμε να γράψουμε! Όταν είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, θέλεις το ύφος, θέλεις η ευκολία παροχής επιτόπου διευκρινήσεων και οι παρεξηγήσεις αποφεύγονται! Ο γραπτός λόγος όμως, ειδικά όταν είναι δημόσιος μένει , πονάει, στιγματίζει και δύσκολα ανακαλείται! Αν σκεπτόμασταν και λειτουργούσαμε όλοι μ' αυτό ως οδηγό, τότε ούτε στα πολιτικά - κοινωνικά θέματα θα γινόταν "της Τατιάνας".... Αυτό πάρτε το και ως απάντηση στο :"τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για το φόρουμ" Νομίζω ότι οφείλουμε να το κάνουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα??? Ποιον? Σπίτι είμαι μόνος. Τέλος πάντων, σε σχέση με το παραπάνω, μπορείς να κάνεις κάτι. Να παραδεχθείς (αφού σου παραθέτω στοιχείο ακράδαντο) ότι δεν είναι όπως το είπες. Δεν είναι portal, ούτε οι ιδιοκτήτες του το θέλουν τέτοιο! Φιλιά ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά τα αναφέρεις ως θετικά, ή αρνητικά? |
|
|||
|
|||
Αναρωτιέσαι τα αυτονόητα.....
|
|
|||
|
|||
Τελικά απο ότι καταλαβαίνω μέχρι τωρα απο τα μηνύματα δεν έχουμε και πολλές απαιτήσεις από το φόρουμ.
Λιγο να γίνει πιο φιλικό προς τις προτιμήσεις μας , όσον αφορά την θεματολογία του (πολιτικά, πατρις θρησκεια οικογένεια, ευχές), , άντε και το ύφος του ( όχι προσβολές και προσωπικές αντεγλκλίσεις) !!!! Κατι άλλο ; Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|