|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι φωτογραφίες απο την πίτα της Κρήτης
Τωρα πηρανε κατεβαινει για Δημαρχος ο παιχτης!!!!
Πειρατακο.... |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
|
|
|||
|
|||
Και του χρόνου να ειστε καλα!!!
1000000 μπράβο για τους διοργανωτές και σε όσους κατάφεραν να συμμετέχουν!! Λογο δουλειάς δεν τα κατάφερα Έστειλα ομως αντιπρόσωπο χαχαχαχα Παντα τετοια ευχομαι μέσα απο την καρδια μου.... Καλα το φωτορεπορταζ τρομερο!! .... οι "καλές" φώτο που ειναι οε ο ο ? χαχαχα φοβάστε εισαγγελέα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δυο αντιπροσωπους εστειλες........
και εσυ μας ελειψες φιλε....... |
|
|||
|
|||
Σωστα καπτεν 2 εστειλα απλα λεω για τον εναν ποιο πολυ που προσπαθει να μου μοιάσει για να γίνει και αυτός όμορφος χαχαχα
τι να κάνω φίλε και εμενα μου ελειψε η παρεα. Και εγω ήθελα πολυ να έρθω αλλά ηταν αδύνατον ....αστα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να εχουμε υγεια και στην επομενη θα βαλουμε ολα τα μεσα.....να εισαι μαζι μας
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλά περάσαμε, όντως. Και του χρόνου να πω με το καλό αλλά και στο ενδιάμεσο είτε από πάνω κατεβείτε εδώ νότια ή εμείς ανεβούμε, εύχομαι να περάσουμε το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την "έκπληξη", πραγματικά με συγκίνησε πάρα πολύ. Σταύρο, κλείσε καράβι, ξενοδοχείο και τραπέζι στη Λατσίδα για την επόμενη αντάμα. Να περνάτε πάντα καλά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εσείς μου λείψατε |
|
|||
|
|||
Μην βάζετε άλλες φωτογραφίες δεν προλαβαίνω να τισ βλέπω. Μπράβο ρε μάγκες και μπράβο και στην Άρια για το φωτογραφικό της μάτι.
ΥΣ: Ευτύχη σε όλους τους χωρούς με τις γυναίκες μας είσαι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας την Πρωτομαγιά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 30-04-2010 14:17 |
Οι φωτογραφίες από την πίττα της Θεσσαλονίκης ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 43 | 30-03-2010 14:16 |
Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 09:22 |
Οι πρώτοι Θάνατοι απο το εμβόλιο της νέας γρίπης! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 2 | 30-10-2009 17:25 |
Φαγητό μετά την πίτα της Κυριακής 15-2-09! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 22-02-2009 21:36 |