|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
επί του αρχικού ερωτήματος
όταν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις το ένα ή το άλλο μοντέλο, από την α ή την β ή και την γ εταιρία, δεν πας με μπούσουλα το εγχειρίδιο του τμήματος μάρκετινγκ της εκάστοτε εταιρίας, μα ψάχνεσαι και κάπου στις μαύρες σελίδες, γιατί το θέμα δεν είναι μόνο τι μπορεί κάθε εργαλείο να κάνει, αλλά επίσης τι συχνά πυκνά παθαίνει κανένας όμως δεν χαρακτήρισε το μαύρο μουσείο της bmw προβοκατόρικο ή πρακτορείο του ιάπωνα, ούτε γίνονται αναγωγές ότι σώνει και καλά όλα αυτά θα συμβούν σε όλες τις μηχανές με τον έλικα, μιας και ο παράγοντας, οδηγός, μάστορας, αναλώσιμα και συνέπεια, μπορούν να επιφέρουν σκαμπανεβάσματα που να μην χωρούν σε καμία στατιστική όταν αγόρασα εγώ το 1100, η τελευταία και αξιοπρόσεχτη γνώμη που ζήησα επι προσωπικού ήταν του γιώργη, που έχει γνώμη, γνώση και άποψη και με βάση αυτές υποστηρίζει τα όσα λέει, έχοντας περάσει από το στρατόπεδο της bmw και που για τους λόγους του, καθόλα βάσιμους αποφάσισε να πάει σε άλλες πορτοκαλιές το θέμα μας δεν είναι ο γιώργης και όποιος παίζει μπάλα επί προσωπικού, παίζει φάουλ, ακόμα κι εγώ gsforum ναι, gsιφλίκι νο φιλικά φίλε nls, με συνομοσιολογίες δεν χτίζονται ούτε γκρεμίζονται τα κάστρα που αντέχουν, η μεταπωλητική αξία μιας μηχανής δεν αυξάνεται με τα κρυμμένα ελαττώματά της, μα με τα επιδιορθωμένα. αυτό εγώ κρατώ από τις αντίθετες απόψεις, μια ευκαιρία να διορθώσω ελαττώματα, αν υπάρχουν και ευτυχώς με κάποιες ανακλήσεις προλαβαίνουν και διορθώνονται |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια.Έλειπα για ένα διάστημα και επανήλθα.Πρέπει να βάζω σιγα σιγά το χέρι στην τσέπη.Στο θέμα μας.Μου άρεσε αυτό που λέει ο Κώστας-Πάτρα οτι
Απόσπασμα:
Μπορεί κάποιος να ξέρει τι προβλήματα βγάζουν οι ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ;;;;; Και άλλη μια ερωτηση.Είναι καλή η εποχή για αλλαγή μηχανής η να περιμάνω την νέα χρονιά;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...tml#post279662 Στο δια ταύτα ομως, το θέμα δεν ειναι ο προορισμος, αλλά το ταξίδι και η όρεξη για καινουρια πράγματα και επιθυμία για να γνωρίσουμε κοσμο, να ανταλλαξουμε χαμόγελα, εμπειρίες και να μοιραστουμε προορισμους. Εμεις οι ναυτικοι λέμε οτι τα καλα βαπορια που περνας καλα τα κανουν οι ανθρωποι... Αλλά...Μερικες εχουν χαρακτηρα, κακα τα ψεμματα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1) Παίρνεις "μπουμπού" και προσθέτεις αλάτι στη ζωή σου, ώστε να τη βγαίνεις στο φίλο σου, άμα έχετε και οι δύο varadero θα πεθάνετε από τη βαρεμάρα!! 2) Παίρνεις varadero και αναλώνεις το υπόλοιπο της ζωής σου αναρωτόμενος τι π@π@ριά έκανες και δεν πήρες μπέμπα. Η τελική επιλογή είναι δική σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέρες που είναι είπα να μην πάρω θέση και θα το πράξω. Αλά βρε αδερφέ το να πάρεις??? (μπουμπού)??? το συγκρίνεις με το αλάτι ,μπράβο σου... Είναι αλμυρό μην το ξεχνάς. Καλή χρονιά φίλε μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ |
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά και Μοτοχιλιόμετρα χωρίς προβλήματα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ - Η επιλογή ειναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΒΑΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ - ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ κ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ. ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ κ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |