|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos)
τα θερμα μους συλληπητηρια στην οικογενια & στους φυλους του Βασιλη
κε καλο ταξηδι φυλε να ζυσεται να τον θυμοσασται |
|
|||
|
|||
"kalo sou taxidi"....
|
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Βασίλη,
Καλό ταξίδι φίλε Ο ουρανος σκοτεινιασε κρυφτηκε το φεγγαρι
ο χαρος έκανε επισκεψη στο δολιο παλικαρι Last edited by pirate; 18-06-2010 at 21:29. |
|
|||
|
|||
Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι οτι ειμαστε ενα τιποτα...
Οσο και να προσεχεις δεν προσεχουν οι γυρω σου.... Πολλα και θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του και ας μας κοιταει απο εκει ψηλα που ειναι και να γελα... Βασιλη καλο ταξιδι να εχεις.... |
|
|||
|
|||
απο το vespaforumhellas στο οποιο ειμαι μελος
μου ζητησαν να εκφρασω τα θερμα τους συλλυπητηρια στην οικογενεια του φιλου που εφυγε ομως ειναι αδικο να μην αναφερω τα δεκαδες μηνυματα που γραφονται στην στηλη που αυθορμητα δημιουργηθηκε τα λογια και τα συλλυπητηρια των παιδιων ειναι συγκινητικα |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι φιλε Βασιλη.Δυναμη στους δικους του!
|
|
|||
|
|||
πω!...εχω μεινει καγκελο!...τωρα το ειδα!...θερμα συλλυπητήρια σε ολους τους δικους τους ανθρωπους!....δεν μπορω να το χωνέψω οτι εχει χαθει για πάντα άνθρωπος απο αναμεσα μας!
λυπαμαι..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κατόπιν προσκλήσεως του Λεοντόκαρδου, είναι ήδη μέλος του forum μας, με nick, ΔΩΡΑ ΚΑΥΚΟΥΛΑ. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αθρόα συμμετοχή μας στο "ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων που ανοίξαμε, θα της ελαφρύνει λίγο τον πόνο της... |
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συλλυπητήρια, καλό ταξίδι στον φίλο …. Βασίλη
και κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. Πιστευω οτι , (και ελπιζω να μην παρεξηγηθω) οταν θα διαβαζει αυτες τις στηλες οι οικογενεια του , θα ηθελε να μας απευθυνει μηνυμα (σε ολους εμας) που μενουμε πισω ! *** Να Προσεχουμε , Καθημερινα Περισοτερο *** ! |
|
|||
|
|||
Ειναι πολυ στεναχωρο να μαθαινεις οτι καποιος απο εδω μεσα εφυγε με τοσο αδικο τροπο...
Θελω να εκφρασω τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια του. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 13:19 |
Η προσευχη για τον μπαμπα | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-05-2009 09:07 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |