|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδράμουμε στην Πελοπόννησο, Κυριακή 21 Απριλίου 2013
Απόσπασμα:
Το φιλαράκι μου λες???? Τα καλύτερα μου είπε για όλους , τηλεφωνικά!!! ΥΓ: τσούλαγε καθόλου, ή τον περιμένατε σε κάθε διασταύρωση?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
E..!! ίσως έβαλα και εγώ το χεράκι μου λίγο... Last edited by frits; 21-04-2013 at 23:02. |
|
|||
|
|||
Επιστρέψαμε!!
Όλα τέλεια, η παρέα καταπληκτική, ο Siaraxnz όπως πάντα τέλειος οικοδεσπότης. Γνωρίσαμε και νέα μέλη που ήρθαν στην παρέα μας. Τι το πιο ωραίο να γνωρίζεσαι σε μοτοεκδρομή!! Μπράβο παιδιά για την παρέα σας στο δρόμο αλλά... και στο τραπέζι Συναντήσαμε και τον VASKA Λεπτομέρειες αργότερα. Y.G. Αλλα βρέ παιδιά να χάσουμε και το Άργος !! Το ΑΕΡΙΚΟ ο Πάνος ακόμα αναρωτιέται τι γυρεύαμε στο Αρτεμίσιο, αντί για το Άργος!! Μόλις μας είδε γούρλωσε τα μάτια μέσα στο κράνος και έλεγε: ή εγώ είμαι λάθος ή όλοι αυτοί !! |
|
|||
|
|||
Τα είπες όλα Σταύρο, πολύ γεμάτη η ημέρα, σαν λοξοί που είμαστε,
εκτελέσαμε την εκδρομή αντίστροφα Ο ηρωικός Βασίλης vaska ο μόνος που έκανε την διαδρομή, άψογα μπράβο Βασίλη Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την καλή παρέα, την καλή διάθεση και την ανοχή σας σε ένα πρόγραμμα συνεχώς εξελισσόμενο και μεταβαλόμενο Last edited by siraxanz; 21-04-2013 at 22:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το φιλαράκι σου ο Γιώργος .... μορφή Αλλά και όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν σήμερα, προσωπικά μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Παναγιώτης, Κώστας, Δημήτρης, Μιχάλης, Γιάννης Όλγα, Αλέξανδρος ... όλοι εκλεκτοί και ποιοτικοί! Last edited by siraxanz; 21-04-2013 at 23:44. |
|
|||
|
|||
Στην βαση μας κ μεις!
Χαρη ευχαριστουμε για την παρακινηση, την παρεα κ την ωραια βολτα οπως εξελιχθηκε! πανεμορφα μερη....κ αμα δεν χαθεις κ λιγο δεν εχει πλακα! ολα καλα! αντε κ στην επομενη! |
|
|||
|
|||
Safe back to base κι εγώ.
Καυστικά σχόλια, φωτό, κους κους κλπ αύριο με το καλό γιατί τώρα πάω να κάνω ένα μπάνιο και να φάω κομματάκι. Νηστικό με αφήσανε (ακούς Λεοντόκαρδε???). Το φιλαράκι σου ο Χάρης μ' έβαλε δίπλα του τάχα μου τάχα μου να με προσέχει, πήγε κρυφά στον κάπελα και έδωσε οδηγίες να μου φέρει μια μπριζόλα σαν τσαρούχι. Νηστικός ο Vaska, ας είναι καλά αυτό χρυσό κορίτσι η Ξανθή που από το στόμα της έβγαζε και μου έδινε μπουκίτσες Τα υπόλοιπα αύριο με το καλό. Φιλιά σε όλους και σε όλες, που με την παρουσία τους έκαναν και αυτή τη βόλτα αξέχαστη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρεπει να εχω περασει καμμια χιλιαδα φορες απο την διασταυρωση του Αργους σορρυ για την π@π@ρια....... ευχαριστουμε τον Χαρη που μας ξεσηκωσε...... μετα απο 2 πολυ δυσκολες εβδομαδες, με βοηθησε πολυ αυτη η βολτα να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε τα video....ψηνονται
|
|
|||
|
|||
Eυχαριστουμε χαρη για την ομορφη βολτα ηταν οτι επρεπε για το στρωσημο τηs μηχανισμου
|
|
|||
|
|||
Super βόλτα (αν και περισσότερο "ενεργοβόρα" των συνηθισμένων=πολύ Ε.Ο. για τους Αθηναίους ),
με εγγύηση διαδρομής (και φαγητού ) by siraxanz, ωραία παρέα κι επιτέλους αρκετούς νέους φίλους Το ότι άλλαξε το αρχικό πλάνο (αν εξαιρέσουμε το vaska που ψιλοταλαιπωρήθηκε ) δεν χάλασε και κανέναν- κι αυτά στο πρόγραμμα είναι Να 'μαστε καλά (και μακάρι να μπορούμε) να βολτάρουμε |
|
|