|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κύθηρα, Τσιρίγο, Πορφυρούσα
Το πλοίο είναι στην ώρα του, φεύγουμε…
Βγαίνουμε έξω από το φυσικό λιμάνι, και αρχίζουμε να απομακρυνόμαστε από αυτό το φανταστικό νησί με τις καλύτερες αναμνήσεις. |
|
|||
|
|||
Ίσως είναι πολύ ήρεμο θα πουν κάποιοι.
|
|
|||
|
|||
Αλλά βλέποντας τον παλαιό πύργο στον λόφο του Αγίου Γεωργίου να μας αποχαιρετάει, εμένα μου έρχεται μία φράση στο μυαλό…
|
|
|||
|
|||
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ! (με μηχανή όμως την άλλη φορά) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Την άλλη φορά. Βρες και βάλε το βιντεάκι, με ενδιαφέρει για μελλοντική επίσκεψη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικο να σαι καλα να ξαναπας κ με μηχανακι οπως λες..
η παρουσιαση ειναι τοσο φοβερη που θα προτεινα στους μοντ. να γινει αξιοσημειωτο το νημα για το νησι! ειναι οδηγος κανονικος! το βιντεακι θα ψαξω να το βρω να το ανεβασω αλλα σε προιδοποιω οτι ειναι αρκετα σοφτκορ χωματοδρομος για τα δεδομενα τα δικα σου κ του αλλου του κουζουλου του γιατρου!φαντασου ηταν απ τις πρωτες φορες που παταγα χωμα...κ πηγαινα με καμια 80αρα δικαβαλος....πεταγε το φουντουρακι! το γελιο το μεγαλο ηταν οταν κατεβηκα πρωτη φορα στο Μελιδονι τοτε το '06, κατεβαινε μαζι μου κ ενα 1200GS (κιτρινο σαν του πλιου!), τοτε που ακομα ηταν σπανιο να δεις ενα...δικαβαλοι κ οι δυο, χωρις εμπειρια στο χωμα κ οι δυο...με αυτην την πουδρα που ειδες να χει κατω ο χωματοδρομος...κ ενταξει εγω ημουνα πιο ελαφρης κ την παλεψα...τον αλλον μην τον εβλεπες πως ειχε γινει να φτασει κατω... το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι που δεν ξετρυπωσες πριν την παλαιοπολη, στην σπηλια της αφροδιτης! (εδω) οπου περνας κυριολεκτικα απο μια σχισμη στα βραχια, μεσα στην θαλασσα για να μπεις στην σπηλια,κολυμποντας με απιστευτα χρωματα μια κ το φως περναει κατω απ τα βραχια κ μεσα απ το νερο κ αντανακλα μεσα στην σπηλια..οπου αν εχεις καλα πνευμονια, μπορεις να βγεις με μακροβουτι κατω απ τον βραχο!!! μην το χασεις την επομενη!! Last edited by giamil; 08-08-2013 at 12:23. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Νίκο τρομερό φωτορεπορτάζ!! Ήμουν εκεί πριν 3 εβδομάδες, πραγματικός παράδεισος!!! Το σπήλαιο της Αγ. Σοφίας το πρόλαβα ανοικτό και έχω φωτογραφίες. Αν θες τις ανεβάζω να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατα δεύτερον. Από τον χάρτη καταλαβαίνω πως εννοείς αυτό: Εκεί μέσα πέρασα κολυμπώντας με τα παιδιά από ανατολή προς δύση αλλά σπηλιά δε βρήκα. Για πες λεπτομέρειες και βάλε και αν έχεις και καμιά φώτο Απόσπασμα:
Περιμένω λοιπόν με αγωνία να δω τι έχασα Last edited by Markas; 08-08-2013 at 13:34. |
|
|||
|
|||
Το εσωτερικό της σπηλιάς της Αγ. Σοφίας. Περπατάς με μεγάλη προσοχή γιατί γλιστρά απίστευτα το δάπεδο!! Φτάνει τα 250 μέτρα μέσα στο βουνό, πάει και ποιο κάτω αλλά είναι δύσκολη η πρόσβαση. Ίσως κάποια μέρα το συνεχίσουν. Όποιος πάει και θέλει να βγάλει Φώτο να έχει καλή μηχανή γιατί απαγορεύεται η χρήση φλας.
DSC00064 (640x426).jpg DSC00065 (640x426).jpg DSC00068 (640x426).jpg DSC00072 (640x426).jpg DSC00074 (640x426).jpg DSC00075 (640x426).jpg DSC00080 (640x426).jpg DSC00081 (426x640).jpg DSC00085 (640x426).jpg DSC00087 (640x426).jpg |
|
|||
|
|||
Το οδοιπορικο σου μου ξανα ζωντανεψε αναμνησεις απο εναν αγαπημενο προοριζμο,που στο μελλον σιγουρα θα ξανα επισκεφθω...
Μπραβο και για τις αψογες φωτογραφιες,,αλλα και την ικανοτητα σου στην αφηγηση |
|
|