|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Αχαχαχα έπιασαν τα μάγια μου (μουμπλε – μουμπλε – μουμπλε) και θα έρθω και γω την άλλη Κυριακή. Αυτήν δεν μπορούσα γιατί έχω… αγώνα (θα γίνω ΚΑΙ χωμάτινος) ΚΤΜ Σπανός. Το Σαββάτο λοιπόν πάω για χώμα στον Αγ. Μερκούριο (μόνος μου απ΄ ότι βλέπω ) – την Κυριακή για χώμα ΚΤΜ (Βασιλάκη τώρα που δεν θα πάτε θα με καταδεχτείς για καφέ?) – την άλλη Κυριακή εκδρομή Βυτίνα – Λαγκάδια κλπ.
Πολύ δραστηριότητα ρε παιδιά, στο GS Forum είμαι? Άντε καλά να περνάμε… viva GS Forum! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χρηστο κατι αλλο κανονιζω,αν τελικα δεν παω λογω καιρικων συνθηκων, θα το πιουμε και το καφεδακι και το ουζομεζεδακι
Θα σε ενημερωσω, ανεμεναι σηματα καπνου |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη.
Φυσικά εννοούσα αν δεν έχεις άλλο πρόγραμμα. Καλά να περάσεις. Θα τα πούμε έτσι κι αλλιώς όταν σου επιστρέψω τα πράγματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για να μην κάνουμε spam στον Πρετεντέρη, που να μην του καούν του ανθρώπου το video κλπ , πάμε στο δικό μας, για να κανονίσουμε αν θες συναντήσεις σε Αττική Οδό ή Διόδια Ελευσίνας. Viva η βόλτα του Πρετεντέρη. (είδες τί καλό παιδί είμαι - πάρτε με μαζί σας καλέ κύριε. ) |
|
|||
|
|||
Μετά και τον τελευταίο επισταμένο έλεγχο των καιρικών συνθηκών της ερχόμενης Κυριακής, στις περιοχές εκείνες που επρόκειτω να κινηθούμε... και αφού έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις... κρίνουμε επιτακτικό να μεταφερθεί η εκδρομή για την επόμενη Κυριακή 19/12/2010, για λόγους καθαρά και μόνο ασφαλείας!!
Ο καιρός φαίνεται αρχικά ότι βελτιώνεται αισθητά τη Δευτέρα και Τρίτη όπου εξασθενούν τα φαινόμενα, με μία μικρήήή επιδείνωση την Τετάρτη... Θέλω να ελπίζω ότι δε θα μας κάνει τίποτα τερτίπια ο καιρός και το επόμενο Σ/Κ... Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς Admin μας να αλλάξουν την ημερομηνία στο τίτλο του thread, αλλά και να ενημερώσουν το πρόγραμμα του GSForum (αν είναι εκεί μέσα η εκδρομή γιατί δε θυμάμαι καθόλου)... Τέλος, θα παρακαλούσα όλους τους φίλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν την εκδρομή μας την Κυριακή 19/12 πλέον, να δηλώσουν εκ' νέου τη συμμετοχή τους, καθώς θυμάμαι αρκετούς οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι δεν μπορούσαν στις 12/12 ενώ τους εξυπηρετούσε η 19/12... Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση... Θυμίζω τη διαδρομούλα μας, για όσους δεν την είχαν δει ή δεν τη θυμούνται... Συμμετοχές: 1/ CPretenteriS 2/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ 11/ 12/ 13/ 14/ 15/ Κάντε βουντού να είναι καλός ο καιρός φιλαράκια... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέσα μονός.
|
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 16:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 23:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 01:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |