|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I'm back!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..
|
|
|||
|
|||
χαχα!... ο τυπος ειναι τρελος παιδες , λεμε (...με οτι θετικο μπορει να περιγραψει σαν έννοια , αυτη η λεξη!) ... ηρθε τελικα!!! ... πρωι-πρωι κατεβαίνοντας να παω στο γκαραζ .....βλεπω μπροστα μου ενα υπερμαχιμο, καρατουμπανιασμενο GS με Ελληνικες πινακιδες και ενα ευδιαθετο ,χαρουμενο προσωπο να ξεπροβαλει μεσα απ το κρανος και να μου λεει "Χριστος Ανεστη Γιανναρε ....τι γινεται ρε φιλε"! ... ανοιξε η καρδια μου Λεμεεεεεεε! ..χαχα!!!
Κλασικη φραπεδουμπα λοιπον στο γκαραζ (Saloon) συντροφια με τα μοτορια ...και καλη παρεουλα!!!... ... 9μιση ραντεβου στο βενιζιναδικο διπλα μας! Ολη η παρεα πανω στο Τεο! καλα το χει το Αγγλικο ομως ε!..χεχε! " ..απο τι υλικο ειναι φτιαγμενος αυτος ο Ελληνας ρε φιλε!" ...φαινοταν ολοι να σκεφτονται ..... ....ακου εκει 218χιλιαδες χιλιομετρα με GS του 2008!!!! χεχε! ... το λοιπον να μην τα πολυλογώ ...ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ σημερα ο Θοδωρας!!!...πετουσε το GS!!! Πραγματικα πολυ το χαρηκα που επιτελους βόλταρα και με ενα φιλο απ το GSforum σε μια απ τις Κυριακατικες μου γυροβολιες!!! Εχω δεχτει πολλες φορες επισκεψεις φιλους συντροχους απ την πατριδα ..αλλα πρωτη φορα ρολαρουμε με καποιον απ αυτους του GSforum παρεα! ...ειχε μια πολυ ομορφη και ηλιολουστη μερα σημερα και η παρεα ηταν λιγο μεγαλυτερη! ...και φυσικα αφου πηγαινε αεροπλανο σημερα ..πολυ φυσικο να κανουμε μια σταση σε ενα μικρο αεροδρομιο! ...σε μια αλλη σταση ...εριξε και μια ματια στα αξιοθεατα... ...μερικα τηλεφωνα για Χριστος Ανεστη... ------------- ... και φυσικα οταν αραξαμε καπου για το πρωτο καπουτσινο ....μαντεψτε τι ακολουθησε??? .............. .............. .............. .............. .............. .............. .............. .............. ... μα και φυσικα ...η κλασικη περιπτωση του "βγαζω χάρτη , κανω σχεδια" .... βεβαιως-βεβαιως!!! ...δυστυχώς ο φιλος λογο και της ημερας που ειναι και καθοτι τον περιμενε ηδη η οικογενεια για να γλεντησουν την ημερα του Πασχα...δεν μπορουσε να ακολουθησει παραπανω ..και ετσι σιγα-σιγα αποχωριστηκαμε για σημερα. Ποζαρε για λιγο πρωτα μπροστα σε κατι γατάκια του χολιγουτ ... με στυλ που μονο αυτος ξερει κανοντας το υπολοιπο μοτιβο να οχριαζει μπροστα του .... ...χεχε...και δωσαμε ραντεβου μια απ τις επομενες μερες να φρεσκαρουμε λιγο το μαχιμο GS του στη γωνιτσα μου στο Saloon! ...αυτα απ το Solingen για σημερα παιδες! Χριστος Ανεστη πατριωτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 05-05-2013 at 19:20. |
|
|||
|
|||
Χριστός Ανέστη Γιάννη Θωδορή αυτή ειναι η Ελλάδα μας αυτή ειναι η ελληνική φιλοξενία
Συνεχιστε κοπέλια με την αγάπη μας και τις ευχές μας |
|
|||
|
|||
Γειά σου Γιάνναρε...
Εσύ πότε θα κατέβεις μία Θεσσαλονίκη να σε κάνουμε ένα καφέ με καμιά 200άρια άτομα... Υ.Γ : Πίστεψε με αν δεν είχαμε την κρίση θα είχε 300.000 ο Θόδωρας. |
|
|||
|
|||
Φίλε όπου και να είσαι οτι και να κανείς Χριστός Ανέστη με υγεία
|
|
|||
|
|||
χριστος ανεστη και στους δυο σας με υγεια και να κανετε οτι ποιο ποθητό τραβαει η καρδια σας....(μας)..
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα ...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ....
Καλα να περνατε.... Γιαννη καλως τα δεχτηκες... |
|
|||
|
|||
Χριστός Ανέστη φιλαρακι με υγεία καλούς δρόμους...
|
|
|||
|
|||
Χριστός Ανέστη σε όλους σας εκεί στα Βόρεια!
Τεό, Γιάννη, ωραίες οι φοτο που μοιραστήκατε μαζί μας ! |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες και για τα σχόλια !!!
Χριστός Ανέστη Θοδωρή και Γιάνναρε !!! Με το καλό η επιστροφή στον χιλιομετροφάγο !!! |
|
|