|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
Απόσπασμα:
δεν παιζει ρολο,η προηγουμενη κατασταση....
ο μιχαλης εκανε επιμμεταλωση και η συγκεκριμενη εργασια εφαρμοζεται σε ολα τα παλια μεταλλα.... το ποσο που εδωσε ειναι αστειο,γιατι η εργασια ειναι αρκετα δυσκολη... γνωριζω απο επιμμεταλωσεις,γιατι ηταν το επαγγελμα του πατερα μου επι 40 χρονια.....και τα πρωτα μου επαγγελματικα βηματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δλδ, για το μαυρο χάλι των δικων μου (σκουρια), γινεται τπτ? Last edited by black_hawk; 14-03-2012 at 21:46. |
|
|||
|
|||
Η με σκουριά το πας ή καθαρό,η διαδικασία και το αποτέλεσμα θα είναι ιδιο
|
|
|||
|
|||
Mαααλιστα..
Αρα μιλαμε για γαλβανισμα, στην ουσια! (εδω) Αλλα, αυτο, ποσο ανθεκτικο ειναι στις υψηλες θερμοκρασιες (+αλατια απο τους δρομους) και για ποσο χρονο? (Μαλλον να μας απαντησει και/'η ο Μιχαλης?? ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καθαριζεται η εξατμιση και με την μέθοδο της ηλεκτρολυσης,γίνεται επινικελωση και μετα επιχρωμιωση... Αν γίνει καλη προεργασία και καλη δουλεια, η εξατμιση θα διατήρηση την γυαλάδα της,για πολυ καιρο... |
|
|||
|
|||
E, το'χω χασει λιγο το πραγμα, ως ασχετος επι του θεματος..
Εσεις που ξερετε, πειτε μας (-ΜΟΥ! ) τι ακριβως να ζητησω! (Εχω γνωστο Αγγλο, που ασχολειται επαγγελματικα και αποκλειστικα με τετοια θεματα, για σκαφη, αρα μαλλον με καλυπτει? Τα παιδια απο τον ΝΑΟΚ λενε οτι ειναι super στη δουλεια του!..) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα το κόβω λιγάκι δύσκολο,να υπάρχει Νικελωτηριο στο νησί.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε.Απλα τον ρώτησα αν γυαλιζουν και τα υπόλοιπα τα άφησα σε αυτόν. Λογικά θα γνωρίζει αφού έχει κι αυτός ένα 1100 και ένα R65. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
παμε παλι .....διοτι διακρινω ενα μπερδεμα
τα ανοξειδωτα,ΔΕΝ παιρνουν επιμμεταλωση........και η γυαλαδα τους οφειλεται σε βουρτσισμα νομιζω οτι η εξατμιση του gs,δεν ειναι ανοξειδωτη......και αυτος ειναι ο λογος που χρειαζεται επιμμεταλωση.... καπετανιε μου.... ο λογος που χρησιμοποιουνται ανοξειδωτα μεταλλα στην θαλασσα,ειναι οτι ΔΕΝ διαβρωνονται...... |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|