|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum πάει στην Ιαπωνία !!!
Σημασισ δεν εχει ο προορισμος..
Ειδικα σε αναβατες μεγαλου βεληνεκους και εμπειριας αυτο ειναι κοινο μυστικο και κοινο σημειο συγκλισης. Βεβαια, μια φωτογραφια Πανο με το φουντουκακι στο Βλαδιβοστοκ θα την ηθελα......... οσο και μια φετα Μερεντα! |
|
|||
|
|||
|
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Last edited by nikos-x; 15-07-2012 at 15:56. Λόγος: Ιρις |
|
|||
|
|||
κι εγω το διαβαζα και χαθικε. εγινε κατι με το σινεργειο;
περίργα πραγματα συμβενουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τελικα ξερουμε ποτε θα φυγει ο Πανος?
|
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι,
Λόγοι που αποδείχτηκαν αξεπέραστοι με οδήγησαν στην απόφαση να ματαιώσω για φέτος το ταξίδι μου στην Ιαπωνία, αλλά και το δεύτερο πλάνο για Σιβηρία-Μογγολία. Θα ήθελα όμως να δώσω τις άπειρες ευχαριστίες σε όλους αυτούς που με τις χορηγίες τους στήριξαν την προσπάθεια μου. Ιδιαίτερα όμως το GS forum που μου έδωσε την δυνατότητα καθημερινά να επικοινωνώ με τόσους και τόσους φίλους, οι οποίοι με τις ολόθερμες και ειλικρινείς ευχές και προτροπές τους, αναζωπύρωναν την φλόγα της ελπίδας μου παρά τα διαγραφόμενα ανυπέρβλητα εμπόδια που ορθώνονταν εμπρός μου. Πολλά παιδιά μάλιστα έφτασαν στο σημείο να συνεισφέρουν και οικονομικά, σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους για όλους, Από τα βάθη της καρδιάς μου , σας ευχαριστώ. Το πάθος δεν σβήνει τόσο εύκολα . Επιστρέφω δριμύτερος αλλά προπάντως σοφότερος ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ- Magelanos |
|
|||
|
|||
Φυσικά όλες οι χορηγίες θα επιστραφούν στους χορηγούς το συντομότερο δυνατόν
Τα χρήματα των φίλων που κατατέθηκαν σε λογαριασμό του forum , θα φροντίσουμε ώστε να επιστραφούν στους δικαιούχους. |
|
|||
|
|||
Δεν πειράζει Πάνο. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μην το βάζεις κάτω και πάνω απ' όλα μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σβήσει την ελπίδα για ένα τέτοιο επικό ταξίδι. Θα είμαστε μαζί σου σε όποια απόφαση πάρεις στο μέλλον. |
|
|||
|
|||
Φίλε Πάνο εσυ να είσαι καλά και του χρόνου θα κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα !!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 303 | 02-12-2013 01:19 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Ηράκλειο Το Gs Forum πάει Θέατρο ¨ Η Απαγωγή της Σμαράγδως ¨ | Eftixis | Θέατρο | 41 | 22-06-2011 22:14 |
Το GS Forum πάει OAKA στους U2 | CPretenteriS | Πολιτισμός | 37 | 10-09-2010 22:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |