|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Στείλε μου τα στοιχεία σου με ΠΜ
Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: |
|
|||
|
|||
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα e-mail..
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
|
|||
|
|||
Είσαι ΟΚ
|
|
|||
|
|||
Μπορώ/προλαβαίνω να μπω και εγώ στην ομαδική;;;;; PLEASE ... στέλνω pm ...
|
|
|||
|
|||
Ναι Προλαβαίνεις ! ! !
|
|
|||
|
|||
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα e-mail..
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
|
|||
|
|||
Ax......
Αν δεν βαλει το χερακι του ο θειος βασίλης ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται μου αρεσει που παραγγειλαμε ΟΛΟΙ....χωρις να σκεφτουμε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς....λυσεις,,,, Πηρα σήμερα ενα τηλεφωνακι τον ...ηγουμενο του θέματος και του ανεφερα εναν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ μου.,.... ---Καλά ρε....μπιπ.....αφου θα φτιαχτει καλούπη,,,,γιατί δεν κοιτας μπας και μπορει να γινει καλυτερο απο το ...ΜΑΜΑ? ---Το υλικο που θα χρησιμοποιησουμε κυριε Βασίλη ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο της μαμας.... ---μπορει να γίνει ποιο....χοντρο???(αλλα να μην χασει σε λειτουργικότητα) ---δεν ξερω θα ρωτησω τον ανθρωπο και θα σου πω η απαντηση ηρθε πριν απο λιγο προλάβαμε την ΠΑΡΑΓΩΓΉ και θα είναι λιιιιιγο (χιλιοστα) πιο φαρδυ ετσι ωστε και να αντεχει τις κακουχιες εμας των χιλιομετροφάγων και των χωματερων αλλα και να μην ειναι υπερβολικα χοντρο και εχουμε προβλημα λειτουργικοτητας Άντε....πάλι σας έφτιαξα ασχετο.... ευτυχιε σου στελνω ονομ/μο τηλ.κ.τλ. σε pm.... και πάλι αν και στα εψαλα και στο τηλεφωνο.....μπράβο για την όμορφη πρωτοβουλία |
|
|||
|
|||
τα λεφτα παιδια ποτε και που τα δινουμε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |