|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
Oι Βόρειοι θα αποχαιρετίσουμε τον Ηλία στην Θεσσαλονίκη... Δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στους περισσότερους 2ΣΚ στη σειρά κοπάνα λόγω του επικείμενου trOFFy Εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν πειράζει Σάκη αρκούν οι ευχές σου μιας και δεν μπορείς να έρθεις επίσης και εσείς καλά να τα περάσετε στο troffy !
|
|
|||
|
|||
Σάκη σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου !
Καλά να περάσετε και εσείς ... |
|
|||
|
|||
To ασήμαντον της μηδαμινότητάς μου δεν μπορεί να συλλάβει γιατί δεν συνδυάστηκαν τα δύο ιβέντς, στο ίδιο δεκαήμερο, του ίδιου μήνα, στο ...ίδιο forum!!!
Θα είμαι απ' το Σάββατο στον Άγιο Θεοδόσιο... see ya guys και προσεχτικά στο δρόμο! |
|
|||
|
|||
Αν και γνωριζα οτι θα ειχες σκοπο να ερθεις στη συναντηση μας ,εμελλε να δω με μια καποια απογοητευση οτι τελικα το ακυρωνες λογο ελειψης μηχανοκινητου μοτορι . διαβαζοντας ομως την ομορφη σου περιπετεια με την Αμερικανα δεσποινις σου μου γεννηθηκε η ελπιδα οτι τελικα θα αλλαζες γνωμη και οτι θα παρεβρισκοσουν στο παρεακι μας ,και να που με χαρα ομολογω , διαβαζω το παραπανω post οτι θα εισαι παρων μαζι μας στον αποχαιρετισμο του Μιχαλη και της Χριστινας! Πολυ θα χαρω να σε γνωρισω και απο κοντα διοτι εως τωρα μονο απο τα κειμενα σου εχω διαμορφοση εικονα! Καλη Ανταμωση Βαιλη !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kαι γω το ίδιο σκέφτηκα Βill...υποψιάζομαι ότι όπως λέει και ο φίλτατος Λάμπρος "πάσχουμε από οργάνωση..." που θα πάει θα το παλέψουμε για την επόμενη... |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές από παντού !
Συνέχεια πέφτουν τηλεφωνήματα για νέες αφίξεις... Προβλέπετε μεγάλο πανηγύρι .... |
|
|||
|
|||
Εμείς τελικά θα είμαστε τρεις, 3 μηχανές, 2 αντίσκηνα. Σε κανένα 2ωρο όπως το βλέπω ξεκινάμε για Άγιο Θεοδόσιο!!!
Καλή αντάμωση και καλά να περάσουμε... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
If you're going to San Theodosis Be sure to wear some flowers in your hair If you're going to San Theodosis You're gonna meet some gentle people there... ΥΓ Από μι μινόρε σε ντο ματζιόρε...κλπ κλπ Last edited by Uriah Heep; 17-05-2013 at 16:02. |
|
|