|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Απόσπασμα:
Τα gs μέχρι και του 2009 δουλεύουν πολύ φτωχά και ειδικά αν του βάλεις ελευθερο φίλτρο - εξάτμιση το κάνεις χειρότερα. Υπομονή, έχω συνεννοηθεί με τον Κυριάκο στο συνεργείο στους αμπελόκηπους να του κάνω ένα (συγκεκριμένα του Πέτρου-που το ξέρει το μηχανάκι) και θα βγάλει τα συμπεράσματά του.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εδώ είμαστε όταν γυρίσω απο το ταξίδι με το καλό, τα λέμε |
|
|||
|
|||
Aντε Χαρη ποτε θα παμε για μπουγατσα; |
|
|||
|
|||
Και μένα μου αρέσει η μπουγατσα... με τυρί!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Mαζευυτειτε να σας κραταω κανα δυο ταψια...Καποιος να φερει τα μιλκοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Α.....αδερφές ψυχές λέμε.... με τις αλμυρές κ τις γλυκές θα γίνει η συννενόηση, κ το μιλκο για ξεκάρφωμα... Γιάννη...οργανώσου γιατι δεν κρατιόμαστε όπως βλέπεις... Σωκράτη, οταν το δοκιμάσεις ...εντυπώσεις! |
|
|||
|
|||
Περιμενω την προσκληση απο τον Γιαννη, η μηχανη μου στην υπηρεσια της επιστημης...Απο οτι διαβασα ποιο πανω του Πετρου θα ειναι το ινδικο χοιριδιο οποτε εντυπωσεις απο αυτον.
Last edited by jarhead; 21-06-2013 at 02:26. |
|
|||
|
|||
Συνάντηση στου Κυριάκου που έχει και άπλα το συνεργείο-να βγάλει και αυτός σαν μηχανικός τα συμπεράσματά του, θα σας πω μόλις μπορέσω να συναντηθούμε εντός των ημερών, πιθανόν για το σάββατο μπορούμε να συντονιστούμε ? Ο Πέτρος απ' ότι μου ειπε μπορεί, Σωκράτη έχεις καμία υπηρεσία το πρωί-μεσημέρι ?
Last edited by JohnGS1100; 21-06-2013 at 02:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να φάτε γλυκιά και αλμυρή (κρέμα τυρί, ανάκατες) χωρίς κανελλα και άχνη Μιλάμε για την επιτυχία |
|
|