|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σας Σηκώνετε?
Έλα τα μουλάρια στον αέρα.
|
|
|||
|
|||
Φίλε Vasorfa να ξέρεις ότι μας δημιούργησες πρόβλημα με post σου.
Από τότε που το διάβασα προσπαθώ να την σηκώσω με τρίτη. Θα μας μείνει κανένας δίσκος στο χέρι με τους προβληματισμούς σου και θα σε κυνηγάμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Ρόμπιν!!!εισαια παιχταράς!! η καλύτερα πηδηχταράς...ε...? ασχρετο.....η μοτο της φωτο ειναι αυτη που σε ΑΠΑΤΗΣΕ για μικρο χρονικο διάστημα με κλεφτρονια αλλα ΤΕΛΙΚΑ η ΑΓΑΠΗ σας κερδισε.....(κατι τετοιο νομιζω οτι πήρε το μάτι μου στο νετ....--εχω και μάτι τσακίρικο) Πάντως φιλαράκι θα το παιξω ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ...... ΣΕ ΠΑΩ:sm6::sm4::sm4: Πρώτο μνμ και μπηκες με σουζες και κολίδια!!!!!! Είσαι ωραιος...... γιαυτο παρακαμπτω την ερωτηση με ποια σου σηκώνετε,.,,, ξεκιναμε απο τα βασικα....για να σου σηκωθει πρεπει να εχει πιει RED BULL δίνει.....φτεραααααααααααααααααααααααααααααα και robin.....αλλες φωτο τις θέλω με κράνος ε....? Κ-Α-Λ-Ω-Σ-Ο-Ρ-Ι-Σ-Ε-Σ!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανονίστε να σας μεινει σε κανενα ΠΑΝΩ στην ΠΡΑΞΗ..... και μετα να ζητατε τα ρέστα απο τον Vasorfa θα κανω τον.....Γ.Α.Π. Λευτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλα..... θα δείτε τι θα πάρετε!!!!!!!!!!!!! (να περνάμε και κοινωνικοπολιτικα μνμ....) |
|
|||
|
|||
Ε ψιτ,,,,
robin...... και μην ξεχασω.....(σαν πειραχτηρι που ειμαι...) είπαμε στην γρια να χέσει.....(σουζαρει..) και Ξεκολλόθηκε!!!(τι αεροπλανικα ειναι αυτα!!!!) |
|
|||
|
|||
γούρουνες δέχεστε στην παρέα σας??
|
|
|||
|
|||
Τσομπανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εχω να κάνω 2 σχόλια για εσένα.... 1) Εισαι o πρώτος με 4 τροχους και 3 στον αερα!!!!(σαν την εκπομπη.....) 2)το γυαλάκι σου πάει με τρέλα!!!!και το χαμογελάκι.....αλλα ΝΟΜΙΖΩ......κάτι σου λειπει αντε και ενα ακομα.... 3)πού είναι τα πρόβαταοεο??? |
|
|||
|
|||
ναι..λείπουν πολλά απο εξοπλισμό αλλά με πιάσανε στο ξαφνικό!
|
|
|||
|
|||
εχει γεμισει αλητες.....το φουρομ
|
|
|||
|
|||