|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Πρόσφατα έβαλα και εγώ τα Τ4-Τorco (από Λαμπριανίδη - Α. Φραντζή). Προηγουμένως έκαψα περίπου 500ml σε 5000km, με ταξίδια Ελλάδα και Αυστρία δικάβαλος, φορτωμένος και πολύ ζέστη...Έβαζα το Castrol-Actevo, και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Υ.Σ: 1150 gs |
|
|||
|
|||
Υπολόγισε όμως λίγο μεγαλύτερη παραγγελία γιατί δε στέλνει κάτω απο 40euro, αλλά εσείς στην Κρήτη, έτσι κ αλλιώς, έχετε μάθει στο πολύ λάδι. |
|
|||
|
|||
Ναι το είδα... Μίλησα μαζί τους, θα ξαναμιλήσουμε την Δευτέρα, γιατί έχει έλειψη στα Τ4 20W-50. Θα παραγγείλω 8 λίτρα και δεν θα πληρώσω μεταφορικά...
|
|
|||
|
|||
Εσύ με το 1200 καλό θα είναι να πας για T4R πάντως.
Ειδικά αν έχει περάσει μερικές δεκάδες χιλιάδες χλμ. το μοτέρ. |
|
|||
|
|||
Οχι ακόμα, είμαι στα 5000, πρώτη αλλαγή, και θέλω να την κάνω μόνος μου, αργότερα θα βάλω τα R
|
|
|||
|
|||
Α σωστός τότε.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις με Torco 20W-50 T4SR:
- αργει να ανεβασει θερμοκρασια συμαντικη/αξιοσημειωτη διαφορα σε σχεση με τα Motul, οπου φτανει στην 5η μπαρα μετα απο καποια χλμ - ηχος μοτερ ο ηχος του μοτερ εχει αλλαξει παλι, ποιο στιβαρος - μιζα το πρωι στην πρωτη μιζια, τα τσικ τσακ στον αριστερο ακουγονται σπανιοτερα, αξοισημειωτη αλλαγη - μιζα και βρρρουμμμ ενω με τα προηγουμενα εβαζα μπροστα το πρωι και αν ξεκιναγα αμεσως ακουγα το μοτερ να ζωριζεται (οποτε το αφηνα 2-3 λεπτα να ζεσταθει), τωρα βαζω μπροστα και φευγω με την μια, που δεν το ακουω να εχει παραπονα....αυτο μου λεει οτι η πιεση ανεβαινει πολυ πιο γρηγορα κ ας ειναι κρυο....καλητερη κυκλοφορια λαδιου??? Τεσπα, αυτα απλα καποιες πρωτες παρατηρησεις.....μετα την εκδρομη στην Ελατη θα εχω καλυτερη αποψη.....προς το παρων ομως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. |
|
|