|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Καλησπέρα...
Επειδή θέλω να κάνω και εγώ μια παραγγελία, αν γίνεται να ενημερώσουμε την εταιρία... |
|
|||
|
|||
<<ενδιαφέρομαι να κάνω αγορά απ' την MOTORAID>>
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα εχω κανει ολη την διαδικασια της παρακατω παραγγελιας(MotoRAID - Παραγγελία 23791)εδω και 10 μερες
Και περιμενω να μου σταλει το ποσο (-) την εκπτωση αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μπορει καποιος να με κατατοπισει επι του θεματος |
|
|||
|
|||
Θα κάνω κι εγώ μια αγορά....μπορούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά????
|
|
|||
|
|||
Εγώ παρέλαβα σήμερα και....μαντέψτε...αύριο το πρωί πρέπει να μιλήσω με την εταιρία...
Interphone F5s....εγγύηση στα προβλήματα...με γειά μου... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η εταιρία ενημερώθηκε ... . |
|
|||
|
|||
Thodoras...cool.. επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, έχε λίγο υπομονή και όλα θα δείξουν..
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ Νίκο...και θα φροντίσω την επόμενη φορά να το κάνω σωστά...
|
|
|||
|
|||
Τελικά το προβληματάκι ήταν στην υποδοχή του ενός κεφαλοακουστικού, όπου δεν έκανε τέλεια επαφή με το βύσμα του μικροφώνου, και αποτέλεσμα είχε να μην ακούς. Αντικαταστάθηκε με ολοκαίνουριο κεφ/κό, το οποίο ελέγχθηκε με όλα τα μικρόφωνα και δουλεύει άψογα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη, για το δεύτερο σκέλος όμως του προβλήματος της intercom??? Δλδ αυτό που σας έγραψα ότι η ίδια η συσκευή που δεν μιλάει, ακούει με πολλά προβλήματα την άλλη (διακοπές, ηλεκτρονικοί θόρυβοι και παραμορφωμένη φωνή τύπου transformers)...Αυτό οφειλόταν στο χαλασμένο κεφαλεακουστικό της "μουγγής", ή είναι ξεχωριστό θέμα της δεύτερης συσκευής του σετ;;; Last edited by Thodoras; 22-04-2013 at 17:40. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 121 | 20-12-2013 11:15 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |