|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Απόσπασμα:
Να'σαι καλα, Καλη Χρονια να'χεις...Εντουραδα του χρονου οπως και δηποτε! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Κάναμε δουλειά με τον Βασίλη και τον Παρασκευά σήμερα-παλιάς καλής φουρνιάς μαστόρια και οι δυο τους-ωραίοι!!
|
|
|||
|
|||
εχει καποιος το τηλ των παιδιων προχειρο ..........να μου το σφυριξει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Νομός: Αττική Δήμος: Αθήνα Διεύθυνση : Ηλία Ηλιού & Βουλιαγμένης 102 Τηλέφωνο: 210-9020110 6937.192.217 6977.219.646 http://www.motonet.gr/Service/ServiceSearch/ Last edited by ortho; 19-01-2012 at 15:36. |
|
|||
|
|||
6937192217!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πο πο πο σφυριγματα.......
|
|
|||
|
|||
πηγα και γω απο κει...Επισκευή σασμάν,αλλαγή δίσκος πλατώ,σερβις.Τα παιδιά,καταπληκτικά,άψογοι και γελαστοί.Πολύ καλό το τελικό ποσό.Εκτός απο τη ποιότητα εργασσίας,και τη τιμή,μεγάλη σημασία έχουν οι δουλειές για τις οποίες ο μάστορας δεν πληρώνεται,τις κάνει για να βλέπει ένα ξένο μηχανάκι,κούκλα.Τα ψειρίσματα που λένε.Αυτά,πιστεύω,δείχνουν πολλά για τους μηχανικούς που συναλλάσεσαι,και τα παιδιά,τόχουν άφθονο αυτό.Το θηρίο μου,δεν το είχα ακούσει και νιώσει ποτέ να δουλεύει έτσι.Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα,και ναι,κάνω διαφήμιση.Οχι δεν τους ξέρω,δεν πέρνω ποσοστά,πρώτη φορά πήγα,και θα ξαναπάω.
Βασίλη,Παρασκευά,ευχαριστώ,όλα άψογα....:sm8: |
|
|||
|
|||
Πήγα κι εγω... Για μια χοντρή δουλεια -επισκευή μοτέρ- ενός φίλου
Ευγενικά παιδιά, Τελικα Αποτελέσματα εντός ολίγων ημερών ... |
|
|||
|
|||
καλεσ δουλειεσ φιλε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |