|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS αδιαβροχο
Παιδιά το gps ήρθε, αλλά δυστυχώς δεν έχει προεγκατεστημένους χάρτες ούτε στην κάρτα microSD ούτε στη μνήμη Flash.
Η σύνδεση με το PC είναι απλή. Αν κάποιος φίλος ξέρει πού μπορώ να βρω πρόγραμμα please send PM!!! |
|
|||
|
|||
Από την σελίδα αυτή που πήρατε τα gps είναι αξιόπιστη, την προτείνετε γενικός η θα έχουμε κανένα θέμα?
Λέω να πάρω και εγώ κάτι αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός. Peaklife - 3.5 Inch Motorcycle GPS Navigator (All Terrain Edition) |
|
|||
|
|||
Εγώ ψώνισα για πρώτη φορά και όλα εξελίχθηκαν ο####.
Αν τελικά ψωνισεις επέλεξε ως Μεταφορική την εταιρεία EMS που είναι τα κινεζικά ταχυδρομεία και συνεργάζονται με τις ταχύ μεταφορές των ΕΛΤΑ. Με την EMS απο φεύγεις το τελωνείο... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά ανακάλυψα κι αυτό, $139.99 Peaklife Waterproof GPS - Portable Car Motorcyle Gps Navigators με δωρεάν μεταφορικά. Στείλτους ένα μέιλ και ρώτα τους αν έχει κάποιο λειτουργικό μέσα το gps. Επίσης, νομίζω οτι σου περνάν όποιο θές εσύ, αλλά ρώτησέ τους. Το Chinavision είναι ίσως το πιό έγκυρο on-line shop. |
|
|||
|
|||
Κι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με το chinavision και το help desc τους ειναι καλο. Τελικα δε χρεωθηκα τελωνειο, ηρθε με το κινεζικο ταχυδρομιο και στην αποδειξη κατοπιν αιτηματος μου ειχαν γραψει 45$.
|
|
|||
|
|||
Εχει καταφέρει να ζευγαρώσει το gps με iphone 3gs και bluetooth interphone F4?
|
|
|||
|
|||
Το έχω ζευγαρωσει με Midland 1 αλλά όχι με iPhone 4 δυστυχώς...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Σκέφτομαι να το παραγγείλω . Αλλά το βιάζομαι.
Ξέρει κανείς πόσο χρόνο θέλει για να έρθει? Το έχει δουλέψει κανένας στο εξωτερικό? |
|
|||
|
|||
Υπολόγιζε 7-10 ημέρες με EMS απο το κινέζικο site. Εχε υπόψη σου επίσης ότι έρχεται χωρίς χάρτες πάντα απο το κινέζικο site.
Εγώ έχω φορτώσει το Destinator και δουλεύει μια χαρά Ελλάδα. Εξωτερικο δεν ξερω. Εξαρταται όμωσ απη τουσ χαρτεσ. Το Ram mount της μαμάς είναι για τα πανηγύρια. Πήρα ένα απο τη ΜΑΚΑΝ και όλα ΟΚ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|