|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
Εσένα βλέπω να σε αφορίζουν και να σε ρίχνουν στην πυρά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συμφωνουμε.....
|
|
|||
|
|||
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R1200 GS ADVENTURE moto 'UNIQUE' |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ??????????????????
|
|
|||
|
|||
Λοιπον φιλε μου μιας και φετος πουλησα το dero και πηρα gs adventure θα σου πω τι βλεπω γιατι ακουω διαφορα.
με το varadero mk2 ειχα το τελειο αποτελεσμα με 60000χλμ και χωρις κανενα προβλημα.οταν κλεινοντας 3 χρονια με varadero αποφασισα να κανω μια αλλαγη και το gs ηταν μονοδρομος.το gs μου εδωσε το κατι παραπανω,με απιστευτη αναρτηση και εκπληκτικα φρενα,πληρωνοντας βεβαια τα δυπλα χρηματα. και τα δυο ειναι φοβερα, αναλογα λοιπον με την τσεπη σου επιλεγεις. σιγουρα μετα το transalp και τα δυο θα ειναι φοβερη αλλαγη. |
|
|||
|
|||
BMW ΔΑΓΚΩΤΟ !!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιδέα σου είναι αδερφέ. Ακόμη και σήμερα με την δυνατή βροχή επέστρεψα στο σπίτι με τη Ζουζούνα μου. Honda NT700. Πεζός ποτέ. Καλό βράδυ να έχεις.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=[SIZE=3]Dionisis;68204][/SIZE]Φιλαρακια εχω το gsa 1150 και ο αδελφος μου το varadero συχνα κανουμε ταξιδια και αλλαζουμε μηχανες ετσι για <ξεμουδιασμα> ουτε εγω ειμαι ειμαι ευχαριστημενος με το vara ουτε ο αδελφος μου με το gs ειναι θεμα γουστου και πως την βρισκει ο καθενας..... τωρα το ρητω ειναι bmw δεν χαλαει μ@@@@ες η ειναι Ηonda αξιοπιστια
Φίλε Διονύση την αγάπη μου στον αδερφό σου (έχει γούστο) Καλή χρονιά και πάντα όρθιοι............ |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |