|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άξονας ή αλυσιδογράναζα ???
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχάλη μου όταν τελειώσετε να σου φέρω το δικό μου, να πας μια βόλτα και θα σου φύγουν όλες οι γνώσεις... Καλό Σαββατοκύριακο φίλε.................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο αυτο.. Το δικο σου θελω πολυ να το κανω βολτα στο Συρρακο γιατι εχω ακουσει καλα λογια για το μοτερ και τα φρενα αλλα ηαι γιατι στην εκδρομη προτιμω να το οδηγω παρα να το βλεπω!! Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να παρεις εσυ το gs και το ρημαδι αμα το ανεβεις μια φορα....εμπλεξες με τις τραπεζες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Διάβασα πολλά αλλά όχι όλα και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει μηχανολογία για να έχεις άποψη για το τι είναι καλύτερο για σένα(το λέω γιατί βλέπω αρκετή επιστήμη στο θέμα). εγώ που δεν έχω την εμπειρία σας, ξέρω μόνο ότι με την 650GS που είχα σε 55.000 χιλιόμετρα που την έλιωσα, άλλαξα 3 φορές αλυσίδα και τις δύο από αυτές και γρανάζια, δεν με ενδιαφέρει τι φταίει και τι όχι, πώς πρέπει να την συντηρώ και αν πρέπει, αν με κλέψανε ή όχι, αλλά ότι τα έσκασα χοντρά με αυτό το σύστημα μετάδοσης και αυτό κατάλαβα.
Μία φορά μου βγήκε και η αλυσίδα και παραλίγο να κάνω τούμπες στην άσφαλτο. |
|
|||
|
|||
συγνώμη αλλα επειδή δεν κατάλαβα το τελικό αποτέλεσμα, να πάρω το βαραντερο η το vfr για την βόλτα του σκ ???
θα με αφήσει ο άξονας ¨η η αλυσίδα ? εδώ σας θέλω.... |
|
|||
|
|||
Δεν πας με το ΚΤΕΛ να εισαι σιγουρος;
|
|
|||
|
|||
Σοβαρα λιγο τωρα.Διαβασα ολο το θεμα και ολα τα ποστ και αυτο που μου εμεινε απο τα αλυσιδογραναζα ειναι η αναγκη να θυμισω πως τα φορα ειναι ξεχωριστα αναλογα με την μαρκα της εταιρειας για να βρισκουμε πιο ευκολα απαντησεις σε ερωτησεις σχετικες με τις μοτο που εχουμε στην κατοχη μας την συγκεκριμμενη περιοδο.Δεν μπορουν και δεν πρεπει να μας επηρεαζουν στην επιλογη ανθρωπων ή συμπεριφορων ή μοτοσυκλετοπαρεας.Αυτες οι επιλογες γινονται με βαση τον χαρακτηρα μας σαν προσωπικοτητα και οχι σαν αναβατη.Ελπιζω πως οσοι απο εσας χαλαστηκατε με την εξελιξη του συγκεκριμμενου θεματος (σαν συμμετεχοντες),θα το αφησετε πισω και θα συνεχισετε να θυμαστε πως οι παρεες δεν φτιαχνονται απο τις μηχανες αλλα απο τους αναβατες.
Φιλικα παντα(δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια) και καλες βολτες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άξονας για R1150 GS με 18000 χλμ | serp600 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-03-2011 14:29 |