|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προσφορά ελαστικών mitas για τα μέλη του GS Forum
Απόσπασμα:
.,τσίμα τσίμα μια αρκουδότσαρκα θα Στη βγάλει ,., |
|
|||
|
|||
,,,όταν τα φορέσει η χοντρη,,, θα φανεί
Έμαθα να δοκιμάσω για να βγάζω συμπεράσματα!!!!!! Αλλα κ οι τύποι απ το advr....κάτι θα ξέρουν για να τα ποσταρουν |
|
|||
|
|||
Λοιπόν παιδιά καλή εβδομάδα καταρχάς
Ενημερώνω ότι θα έχω διαθέσιμα ελαστικά σε μια ή δύο εβδομάδες το πολύ. Εάν ενδιαφέρετε κάποιος ας ενημερώσει γιατί έχω αρκετά κρατημένα. Ευχαριστώ. Xerxes τα Ε09 δεν έρχονται αν θες θα υπάρχει το Ε 10!! Σε κανένα 2μηνο πιστεύω να έχω και Ε 09 πάντως. |
|
|||
|
|||
Εχω ενδιαφερομαι για ενα σετακι Ε10 για 1150 gs, μπορεις να μου πεις ποτε θα εχεις κ τα μεταφορικα για Ροδο;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η τιμή των ελαστικών 150/70 - 17 + 110/80 - 19 Ε10 TL είναι 138 ευρώ για Ρόδο ( με 16 % φπα ) Τώρα για τα μεταφορικά πιστεύω ότι θα είναι από 8 έως 12 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Χαιρετω
Μολις την προηγουμενη βδομαδα εβαλα τα λαστιχα και εχθες εκανα ενα πρωτο τεστ. Εκανα 240 χλμ (80% ασφ. 20% χωμα) ολα σε ορεινο επαρχιακο στροφιλικη με στεγνο οδοστρωμα και εμεινα απο τα πρωτα χλμ ευχαριστημενος απο το κρατημα, στριβοντας με οσο εμπιστοσυνη με εδιναν και δεν ειχα κανενα παραπονο τα tkc. Οποτε πρωτη εντυπωση θετικη και αναμενω οδηγηση σε βροχη(η οποια θελει σιγουρα με οτι λαστιχο εχεις προσοχη) και ποσα χλμ θα αντεξουν και ποσα απο αυτα θα σε εμπνεουν εμπιστοσυνη. Τα tkc τα φορουσα τα τελευταια 21.000χλμ και ελιωσα 1 μπροστινο και 3 πισινα Θα υπαρχη συνεχης ενημερωση Στο χωμα ηταν τρελα |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα, με την ευκαιρία της πίτας στο Λιτόχωρο στις 31/03 μήπως είναι δυνατό να μας κάνεις μία παρουσίαση των ελαστικών ?
Last edited by vkf800gs; 29-03-2013 at 19:40. |
|
|||
|
|||
Εγινε και πρωτο τεστ σε βρεγμενο πηγαινοντας στο Λιτοχωρο.
Στη εθνικη με 120χλμ κανενα απολυτως προβλημα, καλα που ηταν βρεγμενα και ειχα οπως θελω να πιστευω λιγοτερη φθορα ελαστικου. Στο επαρχιακο κομματι με βροχη που καναμε, ακολουθουσα τον Πασχαλη με 100χλμ χωρις φοβο και αγχος για το παραμικρο. Και κατι σημαντικο για να μην μπερδευομαστε. οτι γραφω ισχυει με τα δικα μου δεδομενα οδηγωντας μονος κατα 90% και ενα μηχανακι 30-40 κιλα λιγοτερο. |
|
|||
|
|||
Συγνώμη δεν είχα μπει για να το δω!
|
|
|